Elvis Presley Personlig Välkomstskylt

Skriv ditt/familjens efternamn, vilket gör skylten individuell!

  • UTAN EXTRA KOSTNAD graverad med ett namn enligt ditt val
  • Endast tillgänglig för en begränsad tid
  • Specialgjord för dig. Finns inte i butiker!
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Originalstorlek: 25.4 cm  x 35.6 cm 

1 479,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 493,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr

Produktnummer:
276-PUR01.01P

Välkomna minnet av en legend inom Rock ‘n’ Roll

Exalterade fans ropade och skrek, förtjusta och fängslade av den elektrifierande spänningen från Elvis PresleysTM-karisma, charm och uttrycksfulla sångröst. Nu kan du ge vänner och familj ett kungligt stort välkomnande, tack vare en design vilken är den första i sitt slag, och som endast är tillgänglig från The Bradford Exchange. Individuellt gjord och personligt utformad med efternamnet, ger Elvis Presleys personliga välkomstskylt ett magnifikt intryck på en dörr, hängande på väggen eller annars uppvisad varhelst du önskar fira the King of Rock ‘n’ RollTM.

 

Elvis spännande konst på en personlig välkomstskylt

Denna Bradford Exchange premiär introducerar ytterst eftersökta Elvis bilder av de kända konstnärerna Bruce Emmett och Nate Giorgio. Kungen av Rock ‘n’ Roll™s ”större än livet-personlighet” är ännu en gång i medelpunkten, i detta färgrika montage med tre minnesvärda epoker i Elvis karriär. Den gyllene mannen lyser klart i strålkastarljuset i sin glittrande guldlamédräkt, en favorit under perioden när han blev en stjärna. Titta sedan när han sentimentalt sjunger i sin läderensemble under sin ‘68 Comeback Special. Den tredje bilden hyllar Kungens dagar i Vegas och hans favoritdräkt: en juvel-beströdd påfågel-scenkostym. Denna unika, handgjorda välkomstskylt är 35 cm hög. Men det bästa av allt är detta: Ditt efternamn är skrivet längst ned. Allt du behöver göra är att hänga upp skylten på en plats där alla kan se och njuta av den.

 

Tillgången kommer att vara begränsad... beställ nu!

Ett begränsat antal Elvis Presley personliga välkomstskyltar kommer att göras för hand och stor efterfrågan förväntas för denna utgåva, som har skapats i samarbete med de bejublade konstnärerna Bruce Emmett och Nate Giorgio. Intresserade kunder rekommenderas att agera nu. Ansök om din välkomstskylt idag. Det är ett fördelaktigt pris och kan betalas med bekväma avbetalningar. Skylten är också utmärkt att ge som present, så vänta inte.