Elvis™ 1956 the Year of Hits - Galleri-utgåva-tallriken

Fira 65-årsjubileet av året då Elvis blev The King of Rock ‘n’ Roll™

  • Begränsad till endast 1 956 exemplar för hela världen
  • Förstklassigt porslin, bränt tre gånger
  • Utsmyckningar av äkta glansguld
  • Gediget presentations-schatull
  • Officiellt godkänd av the Estate of Elvis Presley

Specialstorlek: 30.5cm

2 996,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 4 delbetalningar á 749,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
203-MGP35.01

Elvis ägde 1956 och endast denna galleri-utgåva-hyllning kan visa hur spännande det var! 

År 1956, hade drömmen gått i uppfyllelse. Från en kåk med två rum i Tupelo, där en ung Elvis Aaron Presley knäppte på sin billiga gitarr och drömde om att bli en stjärna, till att bli det enda namnet på alla tonåringars läppar i Amerika, Elvis hade gjort det med besked. Och världen skulle aldrig bli sig lik igen. Elvis dominerade 1956 och hans fans har aldrig glömt vikten av den tiden, ögonblicket när Kungen av Rock ‘n’ Roll™ kröntes. Ta del av dessa hjärt-klappande, pulserande dagar med ”Elvis™ 1956 the Year of Hits” galleri-utgåva-tallrik, tillgänglig endast från The Bradford Exchange.

 

Elvis triumfer skiner i strålglansen av utsökt Heirloom Porcelain®

Över den omfångsrika ytan på 30,5 cm i diameter, för detta mästerverk, levandegörs fem av Elvis nummer 1, 45-varvsskivor, i hisnande detalj: ”Heartbreak Hotel”, ”Don’t Be Cruel”, ”Hound Dog”, ”Love Me Tender” och ”I Want You, I Need You, I Love You” strålar i det självlysande skenet från vårt exklusiva Heirloom Porcelain®. Sällsynta bilder av Elvis när han framträdde, med tidstypisk grafik, fångar stämningen från ’56 i all sin häpnadsväckande glans. Ett sjätte porträtt påminner om spänningen som Elvis utstrålade när han uppträdde. Bilderna är placerade i 45-varvsskiva-motiv som omger den i mitten placerade bilden av Elvis, i siluett, med hans repliksignatur skimrande i guld av stjärn-kvalitet. 

 

Extravagant och accentuerad med 22K guld genom traditionellt hantverk

Hela hitlistan med singlar visas på ett LP-mönster skapat med metoden shimming, hand-applicerat 22K guld, komplett med spår, ”fåror”. Jubileumstitlarna bidrar med en djärv finish. Heirloom Porcelain®-tallriken har bränts flera gånger för varaktig lyster. Elvistallriken kommer därför att vara lika fräsch och tilltalande för framtida generationer av Elvis-fans, precis som den var dagen när den ställdes fram första gången.

Du kanske också gillar