Fri Som En Mustang

Handgjord av sterling-silver med äkta svart onyx

  • Handgjord av sterling-silver 
  • Med äkta svart onyx 
  • Filigrant designat Ford-emblem 
  • Officiellt licensierad 
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Tillgängliga storlekar: 8-15 / Ringhuvud: ca 2,5 cm x 1,85 cm (B x H)
1 797,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 599,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Hitta din storlek: klicka här

Produktnummer:
01-07547-001

De enastående Mustang-hästarna, som kom till Amerika med de spanska konkvistadorerna, har under århundraden haft kontinentens enorma vidder som sitt hem och de anses vara symboler för frihet och makt. Därför är det lätt att inse varför Ford valde Mustang som en ikonisk namngivare och logotyp för sin distinkta sportkupé. The Bradford Exchange presenterar nu en såväl elegant som imponerande herr-ring, som inte bara låter dig uttrycka din passion för amerikanska muskelbilar. Denna ring är också en symbol för din frihetslängtan och individualitet!


Förfinad hantverkskonst i en exklusiv design

Denna stilfulla herr-ring är tillverkad för hand av massivt sterling-silver. Ringens mittpunkt avbildar Ford Mustang-logotypens omisskännliga design, i form av en relief, som framträder mot en bakgrund av en äkta, svart onyx-sten. Mustang-logotype-bokstäverna återkommer på båda sidorna av ringen och namnet ”Ford” är ingraverat direkt under stenen i mitten. På insidan av ringens band har orden ”Untamed American Spirit” graverats in (”Otämjd amerikansk anda”). Följaktligen är denna ring på samma gång en moderiktig symbol och en spännande gåva för Mustang-älskare och de som högt värderar frihet!


Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna herr-ring utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Du får din fashionabla ring i en ädel svart presentationsask – också idealisk som en spännande gåva till Mustang-älskare och de som älskar frihet. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Beställ din unika herr-ring ”Fri Som En Mustang” redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar