Årstids-kattungar - Puzzle-Edition

Upplev de mest förtrollande kattmålningarna 
av Jürgen Scholz nu i en exklusiv pussel-utgåva

  • 4 x 500 delar
  • Tryck av hög kvalitet
  • På kraftig kartong
  • Praktisk förpackning

Mått för varje pussel: 50 x 35 cm

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
478-BBI01.01

Mycket nöje och underhållning med 4 x 500 delar
Små katter är ibland riktiga underverk. Du måste vara beredd på alla möjliga överraskningar. Den som har en sådan upptågsmakare hemma, kan verkligen berätta hur det är. Katten har ett fantastiskt kärleksfullt sätt att vinna en plats i människors hjärtan. Dess nyfikenhet känner inga gränser och törsten efter äventyr är obeskrivlig. Men katter är också väldigt keliga och när du väl har fått deras förtroende, så håller det hela livet.

Fyra av de finaste verken av den berömda kattmålaren Jürgen Scholz har nu, på ett roligt sätt, kombinerats för dig i den unika pussel-utgåvan ”Årstids-kattungar”. Pussel är mycket populära som fritidssysselsättning och har blivit en självklar del av vår vardag. Pussel för samman generationer, eftersom alla åldersgrupper behövs i detta tanke- och koncentrationsspel.

Vi vill göra alla katt-vänner väldigt glada med pussel-utgåvan ”Årstids-kattungar”. Motivet och kvaliteten får också alla pussel-fantasters hjärtan att slå snabbare och låter dem uppleva hur den ena biten passar in i den andra. De fyra glada motiven av Jürgen Scholz är tryckta på högkvalitativ kartong och noggrant stansade i 500 bitar. En vacker förpackning förenar de fyra pusslen och passar därför även som present. Oavsett om det är för pussel-nybörjare, erfarna pussel-entusiaster eller helt enkelt för omväxling emellanåt... Med dessa pussel ges tristessen ingen chans och ingenting står i vägen för avslappnat spelnöje.

Exklusivt för The Bradford Exchange
Pussel-utgåvan ”Årstids-kattungar” utges exklusivt i en begränsad upplaga. Eftersom verk med motiv av Jürgen Scholz är mycket efterfrågade över hela världen, dra nytta av denna möjlighet för utvalda kunder: Beställ den exklusiva pussel-utgåvan ”Årstids-kattungar”, helst redan idag!