Andens Dröm – Skulpterad drömfångare

Den skulpterade drömfångaren som hänger i en månskära visar Al Agnews exceptionella vargkonst

  • Med autentiska detaljer – inklusive äkta fjädrar och äkta pärlor, fransar i läderlook och medaljong med tasstryck.
  • När de hållits invid en ljuskälla, lyser bilderna i mörkret så det blir en underskön natt-vy!
  • Detaljrikt tillverkad och handmålad varg-skulptur.

Höjd: 23 cm. Bredd: 19 cm. 

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
01-34571-001

En flock vargar har samlats, nedanför månens anlete. Medan fascinerande glittrande stjärnor lyser upp natthimlen, klingar vargens mystiska ylande och, likt en fyr, leder det dig tillförlitligt längs dina drömstigar. Detta enligt den amerikanska urbefolkningens legender och traditioner som gång på gång har förevigats i unika motiv, av den ansedde vildmarkskonstnären Al Agnew

 

Njut av mystisk magi, som lyser i mörkret!

Handgjort och försett med många autentiska detaljer, visar mittpunkten i detta konstverk upp en traditionell drömfångare hos de amerikanska urinvånarna. Den är prydd med äkta fjädrar och pärlor, fransar i läderlook och en medaljong med tasstryck. Drömfångaren och halvmånen framställer de exceptionella vargmålningarna av den välrenommerade vildmarkskonstnären Al Agnew. Att exponera målningarna för en ljuskälla, gör Al Agnews konstnärliga visioner ännu mer spännande i mörkret, när de börjar lysa! En extremt realistiskt modellerad vargskulptur, som stolt och storslaget tronar på konstverkets sockel, bidrar till ytterligare dramatik.

 

Exklusivt från The Bradford Exchange

Drömfångar-skulpturen ”Andens Dröm” utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dig den höga kvaliteten och autenticiteten. Låt naturens mystiska ljus stråla i ditt hem och njut av ett fascinerande konstverk. Beställ den inspirerande drömfångarskulpturen ”Andens Dröm” helst redan idag!