Alltid vid din sida

Ugglekärlek
Baksidan med gravyr på engelska

  • Färgstark urtavla med 
konst av Kayomi Harai
  • Boett av ädelstål besatt med många äkta Swarovski®-kristaller
  • Inklusive gravyr med ditt personligt utgivningsnummer 
på baksidan av klockan
  • Underbart ugglemotiv av Kayomi Harai på urtavlan
  • Urtavlan lyser i mörkret*

Ø Boett: 3,6 cm; Armband: 1,4 cm brett
Läderarmband för handledsomkrets: 15 - 20,5 cm
* För att klockan ska lysa, måste den först hållas upp mot en stark ljuskälla

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
522-FAN27.02

Ömt och sökande efter skydd, lutar sig den lilla ugglan mot sin mammas kropp. Och som för att säga: ”Lita på mig, jag visar dig vägen”, lutar den stora ugglan kärleksfullt huvudet åt sidan, medan den strålande månen svävar ovanför dem.

Den berömda naturmålarinnan Kayomi Harai har, i detta själfulla porträtt, fångat de kärleksfulla familjebanden mellan en ugglemamma och hennes unge. Och följaktligen pryder hennes motiv av två ugglor en månljus natt urtavlan på detta fashionabla armbandsur. Månen fungerar som tidvisare och börjar skimra mystiskt i mörkret. Höljet av ädelstål är inramat av äkta Swarovski®-kristaller. På baksidan kan du läsa gravyren: ”Owl Always Be By Your Side!” (”Jag finns alltid vid Din sida!” på engelska) och nedanför hittar du ditt personliga utgivningsnummer. Det pålitliga PC21-kvartsurverket och armbandet av äkta läder avrundar klockans eleganta utseende perfekt!

Endast från The Bradford Exchange
Detta unika damur, med den kärleksfulla naturkonsten av Kayomi Harai, utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgängligt i handeln. Tro du också på ugglornas gåvor som kan leda oss till visdom och insikt. Ha på dig ett armbandsur som är mer än bara ett smycke för dig. Beställ ditt armbandsur ”Alltid Vid Din Sida”, helst redan idag!

Du kanske också gillar