Yorkies Under Julgranen

Belyst bordsjulgran

  • Handgjord av konstharts
  • Tredimensionellt modellerade yorkies
  • Handmålade i naturtrogna färger
  • Med festlig LED-belysning•
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Storlek: 25,4 cm hög Diameter, sockel: 19 cm / Bilden är en aning förstorad / Drivs med 3 ”AA”-batterier (medföljer ej)
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-32226-002

Valpar ger oss glädje i livet och gör varje ögonblick meningsfullt – eftersom deras bekymmerslösa kärlek och förtroende är så smittsamt! Deras söta glädjesprång, outtömliga nyfikenhet och kärleksfulla lekfullhet överraskar oss varje dag på nytt. Denna magnifika julgran har också många roliga överraskningar som väntar på dig och som förtrollar med massor av fyrbent charm!


Förnämlig hantverkskonst – bedårande hundvalpar

Den drygt 25 cm höga bordsjulgranen är handgjord av konstharts och målad för hand i mustiga färger. Granens höjdpunkt är dock utan tvekan alla de skojfriska valparna som leker bland grenarna och under trädet. De tredimensionellt modellerade valparna är också gjorda för hand och verklighetstroget målade. Beroende på vad du föredrar, kan du välja din favorit mellan tre olika hundraser. Med en knapptryckning, utstrålar LED-lamporna, som placerats i hela trädet och i stjärnan högst upp, en festlig glöd och framhäver de glada detaljerna i hund-utstyrslarna än mer. Den eleganta mahognyfärgade sockeln, med dess guldpläterade titelplatta, åstadkommer den perfekta finishen..

Exklusivt från The Bradford Exchange

Bordsjulträdet utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Upplagan är strikt begränsad för hela världen och det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Välj mellan tre olika hundraser och se fram emot dessa charmiga jultidsvalpar. Beställ din bordsjulgran ”Valpvimmel Under Julgranen” redan idag, för att vara på den säkra sidan!

Du kanske också gillar