Underbara Julljus

Bordsjulgran med ljus, musik och rörelse

  • Totalt 20 glänsande, silverfärgade kulor förstärker granens glans

  • Helt och hållet modellerade viktorianska julvillor, inspirerade av Thomas Kinkade

  • Hundratals fiberoptiklampor trollar fram en färgglad belysning

  • Med ett körande tåg och ett potpurri med åtta julklassiker

Drivs med 3 ”AAA”-batterier (medföljer inte)

Storlek: 45,7 cm hög
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-27622-001

Fira högtiden med ett hav av ljus
I mittpunkten för varje jul står en rikligt dekorerad och gnistrande julgran. Och medan vi beundrar granens skönhet, klingar julens melodier i våra hjärtan. Det är just dessa ögonblick som Thomas Kinkade har fångat i sina färgglada och lysande konstverk. Bilder av en harmonisk jul, full av lycka.

Underbar ringdans med ljus, musik och rörelse
Trädet är tillverkat av konstgjorda grangrenar, naturtrogna ända ut i barr-spetsarna. Hundratals fiberoptiklampor åstadkommer en veritabel ljusdans i alla färgnyanser av blått, rött och grönt. Mer än 20 silverlikt glänsande julgranskulor bidrar till att framhäva den unika färgglansen. Granens sockel visar runtom upp en romantisk by med viktorianska julvillor. Husen är samtliga helt modellerade och detaljrikt målade för hand. Inspirationen till deras utformning kommer från de underbara julmålningarna av Thomas Kinkade. Ett litet ånglokomotiv åker sina rundor kring den stämningsfullt upplysta byn, medan ett medley av åtta omtyckta jul-låtar klingar.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna bordsjulgran utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Gör det festligt dekorerade och färgstarkt upplysta trädet till höjdpunkten bland dina julprydnader. Upplagan är begränsad till 120 tillverkningsdagar. Förvärva ditt personliga exemplar innan det är för sent och beställ ”Underbara Julljus” helst redan idag!

Du kanske också gillar