Fotspår i sanden

Hjärtformat Jesus-halssmycke med en äkta diamant

  • Med en äkta diamant
  • Handtillverkat av sterlingsilver
  • Jesusfigur med guldpläteringHöjd smycke: ca 2,4 cm / Kedja: ca 50 cm
1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
578-SAN05.01

Säkert har du också ibland haft känslan av att vara helt ensam. Ändå visste du att Gud tog hand om dig, för att hans kärlek bar dig genom de svåra tiderna. Det är Herrens hopp och kärlek som beskyddar oss kristna och som vi litar och tror på, inte bara inte bara i svåra tider, utan också när det är goda och lyckliga tider. Visa din tro med detta unika smycke. 

Silverhängsmycket av sterlingsilver har tillverkats för hand. En fint modellerad Jesusfigur omges av ett gracilt öppet hjärta. Jesusfiguren har platerats med guld. Under hans fötter syns ett litet ingraverat kors. Ett tecken på hans yttersta uppoffring. Över figuren på smyckets fäste gnistrar en äkta diamant. 

En betydelsfull gåva - endast från The Bradford Exchange

Det vackra Jesus-halssmycket "Fotspår i sanden" har tillverkats för hand efter mycket höga kvalitetskrav. Du får hem ditt smycke i en sammetsmjuk påse inklusive smyckesetui. Det medföljande äkthetsintyget garanterar den höga kvaliteten och autenticiteten. Ge dig själv eller en kär människa en betydelsefull gåva och beställ "Fotspår i sanden" redan idag!

Du kanske också gillar