Vinterromantik - vinterlykta

Dekorationslykta med vintrigt julutseende

  • Underbart spel av ljus och skuggor, tack vare integrerad, roterande belysning 
  • Helt och hållet handgjord och för hand målad vinterscen 
  • Vintergrön juldekoration på locket
  • Med äkthetsintyg

Drivs med ”AAA”-batterier (medföljer inte vid leveransen)

Originalhöjd: 43,2 cm / Diameter: 21,6 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-29572-001

Snön faller tyst på de vitskimrande granarna, där – en kall vinterkväll – tvättbjörn, hare, rådjurskid och småfåglar samlats runt herr Snögubbe. De vill alla fara iväg på en uppsluppen kälkåktur med sin vintriga vän. Se med glädje fram emot en underbar vinterscen, inspirerad och utformad enligt verk av Thomas Kinkade, allt förpackat i en stämningsfullt lysande lykta!

Unik vinter- och juldekoration

Den vita, paviljongliknande lyktan uppenbarar en godmodig vinterscen bakom sina sex glasrutor. Snögubben med sin varma rock, knäppta väst, yllehalsduk och eleganta cylinderhatt välkomnar sina skogsvänner, för att åka på en yster kälkfärd. Scenen är helt gjord för hand och handmålad i klara färger. Den är inspirerad av verken av den storslagna målaren Thomas Kinkade. I lyktans lock har ett roterande ljus integrerats, något som kastar underbara ljus- och skuggspel på dina väggar. Som en perfekt färgklick på toppen, kröns lyktan av ett traditionellt, vintergrönt arrangemang med naturtrogna, snöklädda grangrenar och röda vinterbär som aldrig kommer att blekna. En röd tygrosett håller ihop alltsammans.

Exklusivt från The Braford Exchange

Denna vinterdekoration utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till endast 120 tillverkningsdagar för hela världsmarknaden. Det bifogade äkthetsintyget garanterar dig hög kvalitet och autenticitet. Låt ditt julfirande stråla fullödigt i glansen av ”Ljusets Mästare” och se fram emot glittrande ljus-spel i ditt hem. Tveka inte, utan beställ din Thomas-Kinkade-vinterlykta ”Vinter-romantik” helst redan idag för säkerhets skull!

Du kanske också gillar