Vem Kommer Att Knuffa, Lilla Kisse?

Brädspel med kattmotiv

  • Handmålade kattfigurer av konstharts
  • Omsorgsfullt utformad spelplan 
  • Med en exklusiv förpackning 
  • Kattporträtten är skapade av konstnären Jürgen Scholz
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Spelplanens yta: 36 x 36 cm. Spelpjäsernas storlek: ca 3,9 cm. Innehåll: Spelbräda, 4 x 4 handmålade spelpjäser, tärning, spelhandledning.

1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
422-BS001.01

Vem har inte spelat ”Fia med knuff” och strax innan målgång blivit utknuffad av en motspelare? Nu har du chans att spela det klassiska brädspelet med en härligt utformad specialutgåva.

Handmålade spelfigurer
Istället för enkla träkäglor, är det i denna variant av ”Fia” små kattspelpjäser som ställs upp för att tävla mot varandra. Spelpjäserna är framställda av högklassigt konstharts efter förebild av konstnären Jürgen Scholz, samt målade för hand. Mönstret som anger pjäsernas färdriktning på spelbordet är stilfullt utformat som spår av katt-tassar. Ytterligare motiv av målaren smyckar spelbrädet. Den minutiöst noggrant utformade, förstklassiga kartongen håller spelbrädan i gott skick och utgör ett säkert underlag för spelpjäserna, vilket gör denna specialutgåva till ett eftertraktat samlarobjekt.

Exklusiv special-utgåva - endast från The Bradford Exchange
Denna specialutgåva som hämtat inspiration från konstnären Jürgen Scholz populära kattporträtt finns inte ute i handeln. Se fram emot många roliga spelstunder i familjen eller i goda vänners lag och beställ ditt exemplar redan idag!

Du kanske också gillar