Vår Vovve Är Född — kollektion

Handgjord figur-samling för alla hund-vänner

  • Alla figurer är gjorda av förstklassigt konstharts 
  • Kärleksfullt handmålade
  • Begränsad upplaga för hela världen
  • Tillgängliga exklusivt från The Bradford Exchange

Höjd: ca 13 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

499,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
14-02149A

Hundar för med sig glädje till livet och gör varje ögonblick meningsfullt – eftersom deras kärlek och trofasthet följer oss varje dag.

Våra designers har nu, inspirerade av den vackra traditionen med julkrubba för barn, skapat en mycket speciell julkrubba-kollektion för Bradford Exchanges hundälskare. Med glimten i ögat, klädde de ut sanktbernhardshundar, taxar, med flera, i en högst annorlunda julkrubba, som kommer att ge upphov till en rolig julöverraskning.

Exceptionell hantverkskonst

Hundskulpturerna är individuellt tillverkade och målade för hand med mästerlig omsorg. De enskilda skulpturerna imponerar med en exceptionell detaljrikedom och de naturliga färgerna. Därmed har varje återgiven hund sin helt egna karaktär, vilket får betraktaren att småle.

Tillgänglig exklusivt från Bradford Exchange

Denna unika julkrubba är endast tillgänglig för Bradford Exchanges kunder. Så ta vara på denna möjlighet nu och förvärva hela kollektionen ”Vår Vovve Är Född” med bara en beställning. Du erhåller först ”Kärleksfull Mor Och Yorkie-valp”, sedan ”Förälskad Pappa” och därefter de övriga skulpturerna automatiskt, med jämna mellanrum på 21 dagar.