Ugglemåne - Diamant-hängsmycke med ugglemotiv

Hängsmycke med kedja inspirerad av magin hos kloka ugglor

 

  • Världsnyhet av den välrenommerade

  • konstnärinnan Kayomi Harai
  • Besatt med en äkta diamant
  • Lyser i mörker
  • Rodiumpläterat fi ligransarbete
  • Med Swarovski®-kristaller

 

Bredd, hängsmycke: 3,4 cm

Längd, halskedja: 45,7 cm

 

*För att halvmånen ska lysa, måste medaljongen först hållas mot en stark ljuskälla.
 
1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
522-DIA06.01

Den lilla ugglan tittar ut mot världen med stora ögon. Hon ser söt och osäker ut. Den stora ugglan ger däremot ett stolt och oberört intryck. Ingen lurar henne, för hon har kombinerat kunskap och kraft i sig själv. Så där de sitter tillsammans mitt i den blommande naturen och lutar huvudena mot varandra i tillgiven ömhet. Den ansedda konstnärinnan Kayomi Harai gör oss gång på gång glada, med sina härligt förtrollande naturmotiv, som alla berättar en liten historia och fyller våra hjärtan med massor av glädje. Ha snart på dig ett unikt smycke, där den glittrande månens ljuvlighet och två bedårande ugglor på ett magiskt sätt kommer till sin fulla rätt!

 

Ädelt smycke med konstmotiv

Kayomi Harais färgglada porträtt av två ugglor mitt i blommande natur inramas av en halvmåne, vars yta är dekorerad med rodiumpläterat filigransarbete. Filigransarbetet är besatt med äkta Swarovski®-kristaller och i mörkret börjar halvmånen nedanför skimra lätt blåtonat. En äkta diamant har för hand applicerats på halsbandets anslutningsögla. På baksidan av hängsmycket finns en förfinad gravyr (på tyska): ”Jag finns alltid där för dig”.

  

Exklusivt från The Bradford Exchange

Hängsmycket utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Bär på dig ett unikt smycke – fascinerande vackert både dag och natt – och beställ ditt exemplar av hängsmycket.

 

Du kanske också gillar