Trofast För Alltid – Damur

Guld-tonad IP-pläterad stretchklocka med hundrasen du valt på urtavlan 

  • Över 30 kristaller ramar in urtavlan och framhäver det flexibla, armbands-liknande bandet, för ett gnistrande uttryck av din kärlek till hundar och med en bekväm passform för de flesta handleder
  • Båda sidorna av bandet har små tassavtryck inramade i ett hjärta, bland enastående, gyllene filigran
  • Baksidan av höljet i rostfritt stål är graverad på engelska, med en ras-specifik mening, för ännu mer känslosamhet
  • En dinglande hundbens-berlock åstadkommer den perfekta finishen
  • Damklockan har ett precisions-kvartsurverk, vilket säkerställer att din klocka visar korrekt tid

Är elastisk, för att passa de flesta handleder

1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
00-08017-000

Är elastisk, för att passa de flesta handleder

 Ingenting slår den sanna kärleken till en söt hund, ingen tvekan om den saken. Alltid redo att muntra upp dig, hundar är verkligen en kvinnas bästa vän. Nu kan du fira samhörigheten du delar med din hund med damuret Trofast För Alltid, utsökt förfinad smyckesdesign, exklusivt från The Bradford Exchange. Och för att göra denna hundklocka ännu mer speciell, kan du välja din favorit-hundras som sedan visas i ett porträtt på urtavlan, något som säkerligen kommer att väcka uppmärksamhet.

  

Handgjort av solitt rostfritt stål och glänsande av guldfärgad IP-plätering, har detta damur ett precisionskvartsurverk och ett stretchband som bekvämt passar de flesta handleder. Klockan är prydd med över 30 klara kristaller som dekorerar ramen och accentuerar armbandet. Dessutom glänser båda sidorna av klockarmbandet av guldfärgade tassavtryck och klara kristaller bland underbara filigrana detaljer. För att bli ännu mer betydelsefull, är baksidan av klockan graverad med ett ras-specifikt yttrande. Det är ett fan-tass-tiskt sätt att hedra din kärleksfulla fyrbenta vän, men stor efterfrågan förväntas, så beställ nu!

 

Välj din ras: Yorkshireterrier, Chihuahua, Jack Russel, Shih Tzu, Pudel, Svart Labrador, Mops, Dvärg-Pinscher, Pomeranian, Westie, Tysk Schäfer, Tax, Beagle, Gul Labrador, Schnauzer, Malteser, Corgi, Husky, Boxer, Golden Retriever, Rottweiler, Bulldog.