Thomas Kinkades Jesu Födelse - julgirlandsamling

Låt ditt julfirande stråla med en belyst julgirland

  • Detaljrika, tredimensionella samt kärleksfullt gjorda och målade för hand
  • Baserat på motiv av ”Ljusets Mästare” Thomas Kinkade
  • Med stämningsfylld belysning i lyktor och stall – girland med 60 ljus
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Storlek, figurer: 4 - 17,5 cm / Storlek, krubba: 21 x 6,5 x 16,5 cm (B x D x H) / Längd, krans: 122 cm
Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
14-00345

Allt var tyst, allt var lugnt, när Kristusbarnet kom till världen den heliga natten. Betlehems-stjärnan lyser på stallet nedanför, medan de tre vise männen från öst överlämnar sina gåvor. Maria och Josef beskådar Kristusbarnet som ligger i en liten krubba. Det är så den berömda ”Ljusets Mästare™”, Thomas Kinkade, föreställer sig den första heliga natten och han har skapat en samling som nu exklusivt utges av The Bradford Exchange: ”Thomas Kinkades Jesu Födelse Jul-girland Samling”.

 

Detaljrikt målad för hand

Den eleganta girlanden har naturtroget efterbildats och färgats för hand. Framför dess grankottar och röda bär finns fritt placeringsbara, likaledes handmålade krubba-figurer, som in i minsta detalj utformats enligt förebilder av Thomas Kinkade. Men det speciella med denna samling är ändå belysningen: från lyktorna och stallet tindrar stämningsmättat ljus! Varje handgjord figur är därtill en kostbar, exklusiv skapelse. Du kan inleda en underbar jul-tradition med denna kollektion, och som kommer att bevaras av kommande generationer. 

 

Exklusiv juldekoration

Börja din samling med ”Den Heliga Familjen Och Den Belysta Krubban”, följd av girlanden med 60 ljus. Denna kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange. Varje utgåva åtföljs av ett handnumrerat äkthetsintyg som styrker dess autenticitet. Förvärva helst redan idag ”Thomas Kinkades Jesu Födelse Jul-girland Samling”!

Den Heliga Familjen Och Krubban – första utgåvan i samlingen

Den med 60 små lampor upplysta girlanden erhåller du som andra utgåva

Kasper Och Baltsar – tredje utgåvan

Melker Och Ljusets Ängel – fjärde utgåvan i samlingen

Du kanske också gillar