Spirit Of Concorde - skulptur

Njut av hastigheten, tekniken och det luxuösa intrycket i ”Spirit of Concorde”

  • Officiellt licensierad av Spirit of Concorde
  • Av yppreligt konstharts
  • Tillverkad och målad för hand
  • Med äkthetsintyg
  • Begränsad till endast 95 produktionsdagar

Längd: 24,7 cm / Bredd: 10 cm / Höjd: 12,7 cm

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
09-08813-001

År 1976 erövrade Concorde flygvärlden med de första kommersiella flygningarna. Plötsligt kunde du halvera restiden och flyga över Atlanten i rasande fart – och göra det i elegant, förstklassig stil: Med ett glas champagne i handen, väntande på en utsökt 3-rätters middag medan man gör det bekvämt för sig, i en lyxig, mjuk läderfåtölj.

Under denna tid gjorde det fransk-brittiska flygmästerverket sin debut på Air Show i Paris med mer än dubbla överljudshastigheten på 18 000 meters höjd! Så småningom byggdes 20 flygplan, varav 14 användes kommersiellt – 7 av Air France och 7 av British Airways.

Men innan detta underverk inom luftfarten tog sig upp till himlen, för att flyga statschefer, kungar och popstjärnor från den ena änden av världen till den andra, behövdes år av utveckling och forskning, som kulminerade i den framgångsrika första flygningen den 2 mars 1969.

Fira nu 50-årsjubileet av denna historiska höjdpunkt inom flyghistorien med en fantastisk handgjord skulptur, officiellt licensierad och endast tillgänglig från Bradford Exchange!

Du kanske också gillar