SPIRIT OF CONCORDE Gold Edition

Armbandsur till 50-årsjubileet för MACH 2

  • Blå urtavla i cockpit-stil

  • Robust boett i ädelstål

  • Tre exakta kronografer

  • Officiellt licensierad av Spirit of Concorde Ltd.

  • Individuell numrering

  • Globalt begränsad upplaga

Boettens diameter, exklusive krona: ca 4,5 cm / Längd, armband: ca 21 cm (kan anpassas)
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-­dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
578-EAS01.01

År 2020 firade Concorde 50-årsjubileet för sitt första MACH 2 rekord. Den 5 november 1970 flög Concorde 001 i dubbel överljudshastighet. Med detta av Spirit of Concorde officiellt licensierade armbandsur, hedrar vi denna helt nya era i flyghistorien. En ny era i flyghistorien hade börjat. Det exklusiva och officiellt av SPIRIT OF CONCORDE licensierade armbandsuret är en elegant påminnelse om denna minnesvärda första flygning.

Unikt armbandsur som hedrar Concordes första flygtur för 50 år sedan

Klockan utgör en prestigefylld hyllning till luftfarts-ikonen, som flög i mer än dubbel överljudshastighet. Den har en robust ädelstålboett och ett matchande armband av rostfritt stål med guldbeläggning. Den urtavlan är inspirerad av Concordes stiliga design och har tre kronografer med stoppursfunktion och är prydd med den officiella SPIRIT OF CONCORDE logotypen. Denna unika hyllning till fransk-engelsk ingenjörskonst är endast tillgänglig från Bradford Exchange och tryggas av vår 120-dagars-återköps-garanti. Armbandsuret i denna begränsade upplaga, kommer inte bara att få ett stort gensvar från flygplans-entusiaster, utan den torde också ge upphov till minst lika stor och förtjust respons bland ur-samlare över hela världen.

Till dig själv eller som en kostbar gåva!

Armbandsuret ”SPIRIT OF CONCORDE Gold Edition” levereras tillsammans med ett äkthetsintyg som garanterar tillverkningskvaliteten och att CONCORDE-logotypen därmed på ett strålande vis sätter guldkant på din tillvaro. Den representativa presentförpackningen är också dekorerad med SPIRIT OF CONCORDE-logotypen. I framtiden kommer du själv att stolt kunna ha på dig detta exklusiva armbandsur eller skänka det till en passionerad CONCORDE-entusiast, som en påkostad present!

Du kanske också gillar