Silverspejare Vargsmycke

Hjärt-hängsmycke av glas med varg-motiv av Eddie LePage och sterling-silver halsband

  • Hjärtformat hängsmycke av glas
  • Halsband av bästa sterling-silver
  • Varg-motiv av Eddie LePage
  • I sammetsfodrad presentförpackning
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Längd, halsband: 45,7 cm Höjd, hängsmycke: 2,7 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
522-SAN03.BF

Vad är mer strålande än gnistrandet av slipat glas? Och vad kan vara mer fascinerande än den naturliga värdigheten, den okuvliga kraften och den alerta intelligensen hos vargen, den nordliga skogens silverfärgade härskare? Ha på dig ett unikt smycke som förenar den glimmande skönheten hos förnämligt slipat glas med vargens mystiska majestät. Understryk fulländat din karisma och omge dig med en aura av skönhet och mystik!

Varg-motivet i detta unika hängsmycke uppenbarar själen hos dessa lika känsliga som kraftfulla djur på ett imponerande sätt. Motivet härstammar från den välkände kanadensiska konstnären Eddie LePage, som fått ett förnämligt rykte bland konstvänner och naturälskare, genom många konstutställningar i Amerika och Europa. Njut av det fascinerande porträttet av vargsjälens inre mysterium.

Eddie LePages medkännande varg-miniatyr kommer i glittret av detta hjärtformade, slipade glas till sin rätt, med oöverträffad glans och skönhet. På den eleganta kedjan av massivt sterling-silver, vilken ingår i priset, utvecklar hängsmycket en hemlighetsfull glans, något som förs vidare till smyckets bärare och låter denne framträda i bästa dager. Förvärva ett hängsmycke fullt av värdighet och mystik och beställ ”Silverspejare” idag!

Du kanske också gillar