Savana

Ett dockporträtt, baserat på seger-babyn från vår första fototävling!

  • Av konstnärinnan Ping Lau
  • Framställd för Hand av vårt uppskattade RealTouch®-vinyl
  • Verklighetstroget utförd och med handmålade detaljer
  • Med samma vikt som en äkta baby
  • Klädd i en nätt fleece-sparkdräkt med hjärtinspirerad design

Storlek: ca. 45 cm

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
03-02154-001

Skönhet är som bekant en smaksak, men det förtrollande spädbarnet valdes överlägset, av tusentals docksamlare, till den vackraste babyn i vår första fototävling. Bland hundratals inskickade fotografier fanns bilden på ”Savana”, insänd av hennes stolta mormor, och som snabbt blev en stor favorit. Hennes ljusa blå ögon, den lilla uppnäsan och de nätta små händerna som tittar fram ur den fluffiga sparkdräkten; allt är så högst förtjusande att ”Savana” valdes till den sötaste babyn, och av samlare utsågs till förebilden som skulle skapas som en Ashton-Drake docka. Eftersom skapandet av dockor utgående från fotografier förutsätter förmåga att skulptera minutiöst noga, vände vi oss till dock-konstnärinnan Ping Lau, som är berömd för sin talang att väcka foton till liv, på ett tredimensionellt sätt. Minutiöst exakt fångade den begåvade konstnärinnan inte bara ”Savanas” kärleksfulla utstrålning på tävlingsbilden, utan också hennes ytterst förtjusande personlighet.

Från topp till tå en liten pärla
”Savana” är ett sant mästerverk inom dock-konsten. Hon är klädd i en mjuk fleece-sparkdräkt med en gullig huva, precis som den vinnande originalbabyn i vår fototävling. Försedd med små hjärtan från topp till tå, är till och med knapparna hjärtformade. Därtill har ”Savana” lavendelfärgad tröja och blöja.

Det förnämliga hantverksarbetet gör denna konstdocka otroligt realistisk!
”Savana” har kärleksfullt utformats av konstnärinnan Ping Lau, och därefter framställts med enastående noggrant hantverksarbete, så att dockan ska se så naturtrogen ut som möjligt. Vid framställningen använder vi endast absolut förstklassig RealTouch®-vinyl, vilken känns som len babyhud. Ansikte, händer och fötter har därefter målats av professionellt fackfolk. Med stor precision har även det mjuka håret och ögonfransarna satts fast. Även ”Savanas” vikt förmedlar den oöverträffade känslan av att hålla en riktig baby i famnen. Dockan är fullständigt rörlig, så att den nätta raringen ömt kan trycka sig mot din axel.

Hon kommer garanterat att vinna en plats i ditt hjärta
Tack vare vår 365-dagars återköpsgaranti är ditt förvärv riskfritt. Så fort ”Savana” kommit hem till dig, kan du förvissa dig om denna dockas kvalitet, för att säkerställa att den motsvarar alla dina förväntningar. Således riskerar du inget… förutom en förälskelse i den lilla solstrålen!

En exklusiv möjlighet som du inte bör gå miste om
Denna bedårande docka av konstnärinnan Ping Lau är en verklig milstolpe inom gestaltningen av dockor, vilken du inte bör missa. Tveka inte, utan beställ konstdockan ”Savana” direkt. Ett äkthetsintyg styrker denna unika konstdockas autenticitet. Gläd dig redan nu åt denna lilla ängel och en oemotståndlig blick från charmerande ögon.

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar