Jamande Julöverraskning - samling

Handgjord figur-kollektion för alla katt-älskar

  • Alla figurer är gjorda av förstklassigt konstharts
  • Kärleksfullt handmålade
  • Begränsad utgåva för hela världen
  • Endast tillgänglig från The Bradford Exchange
Figurernas höjd: ca 10 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

399,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
14-01947A

Katter för med sig glädje i livet och gör varje ögonblick till en upplevelse – eftersom deras kärlek och uppsluppenhet är så medryckande! Deras söta upptåg, outsinliga nyfikenhet och kärleksfulla lekfullhet underhåller oss varje dag.

 

Nu har våra designers inspirerats, såväl av den fina traditionen för barns julspel som katternas lekfullhet och skapat en verkligt särpräglad julkrubba-kollektion, för Bradford Exchange-kattälskare. Med en glad glimt i ögat, har de söta kissekatterna klätt ut sig i en ytterst speciell typ av julkrubba, som kommer att ge åskådarna en ”Jamande Julöverraskning”, i överförd bemärkelse.

 

Exceptionell hantverkskonst 

Kattskulpturerna är individuellt handgjorda med mästerlig omsorg och därefter målade för hand. De enskilda skulpturerna övertygar med en utomordentlig detaljrikedom och färgerna som ger ett naturtroget intryck. Detta ger varje kattunge sin helt egna karaktär och får betraktaren att småle. 

 

Endast tillgängligt från Bradford Exchange

Denna unika julkrubba är endast tillgänglig för Bradford Exchange-kunder. Så dra nytta av denna möjlighet nu och förvärva hela samlingen ”Jamande Julöverraskning” med bara en beställning. Du erhåller inledningsvis ”Kattmamma Med Kattunge”, sedan ”Kärleksfull Kattpappa” och därefter skickas de följande skulpturerna automatiskt med jämna mellanrum om 21 dagar.