Frälsaren Är Född – Julkrubba-figursamling

Dina fördelar i sammanfattning 

  • I stil med traditionell Bunzlau-keramik 
  • Modellerad för hand av konstharts
  • Mästerlig handmålning 

 Originalstorlek ”Maria”: ca 17 cm hög

Originalstorlek ”Josef”: ca 17,8 cm hög

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

599,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
14-01246

En unik juldekoration i förening med traditionen för polsk lantställe-keramik

Tillverkningen av den berömda Bunzlau-keramiken har anor från 1500-talet; men det var inte förrän i början av 1800-talet – med introduktionen av nya glasyrer och dekorationer – som denna opretentiösa polska folkkonst blev populär över hela världen, även vid de europeiska kungliga hoven.

 

Unika mönster – inspirerade av påfågelfjädrar – gjorda för hand och mästerligt målade för hand!

Den utsökt förfinade kollektionen med julkrubba-figurer fångar perfekt de sofistikerade, påfågelfjäder-inspirerade mönstren i livfulla färger. De unika mönstren, av traditionell Bunzlau-keramik, kännetecknas av tydliga linjer och fängslande design i koboltblått, påfågelblått, skimrande gröna toner och jordfärger. Dessa mönster är bland de mest samlade i världen och förvärvas ofta till rekordpriser, av entusiastiska samlare. Varje figur i denna samling är, på ett enastående vis, handgjord av konstharts. Den mästerliga handfärgningen avspeglas i varje detalj, såväl i Marias och Josefs lyckliga ansikten, som hos det sött sovande Jesusbarnet och vidare till de ljuvliga mönstren som pryder deras böljande kläder.

 

Starta din samling med utgåva 1 ”Maria Och Jesusbarnet”

Inled denna fascinerande vackra samling med den första utgåvan ”Maria Och Jesusbarnet”. Varje ny leverans ger dig fler figurer från kollektionen som berikar din skildring av den heliga natten. Eftersom alla skulpturer är handgjorda, varierar varje figur i design, mönster och färg, vilket gör varje utgåva verkligt unik. Med den andra leveransen erhåller du ”Josef”.

 

Exklusivt hos The Bradford Exchange 

Denna kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i han- deln. Samlandet kan avbrytas när som helst, utan att någon orsak behöver anges. I varje leverans ingår ett medföljande äkthetsintyg, vilket garanterar varenda figurs höga kvalitet och autenticitet. Börja din Jul- krubba-samling ”Frälsaren Är Född” med utgåva ett ”Maria Och Jesusbarnet”, gör det helst redan idag!

 

Utgåva 1 ”Maria Och Jesusbarnet"

Utgåva 2 ”Josef"

Utgåva 3 ”Kung, Stående"

Utgåva 4 ”Kung, Böjd över"

Utgåva 5 ”Kung, Knäböjande"

Du kanske också gillar