O Helga Natt

”O Helga Natt”, den belysta bordsdekorationen med ljus, musik, blommor som är intill förväxling lik äkta blomster och skimrande Kristallglas.

  • Blommorna och bladen, som är intill förväxling lika sina motsvarigheter i naturen, behåller sin fräschör i generationer
  • Det fasettslipade kristallglaset strålar i ett himmelskt ljus
  • Handframställda och för hand målade krubbfigurer
  • Med dekorativa kvistar och ett underlag i ett naturstenliknande material
  • Spelar ett medley med åtta populära julmelodier
  • Tack vare LED-lampor strålar stallet, genom en knapptryckning, med en himmelsk glans

Höjd: ca 20 cm

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-18975-701

Vilken underbart vacker julbukett. Skira blommor, vita som snö, i fulländad harmoni med den lysande röda julstjärnan och däremellan den klassiska skönheten hos järnekblad, vilka inte får fattas i någon juldekoration. Men den allra vackraste blomman i detta arrangemang ligger i krubban; Kristusbarnet i ett blänkande stall av utsökt kristallglas.

Nu kan du, om och om igen, uppleva jul-miraklets fröjder med denna exceptionella bordsskulptur, inspirerad av ”Ljusets Mästare” Thomas Kinkade. De var för sig individuellt handgjorda blommorna och bladen övertygar med ett utseende som är intill förväxling likt de riktiga motsvarigheterna samt tack vare det silkesmjuka material som de är framställda av. Och så det bästa med denna unika juldekoration: Detta arrangemang kommer aldrig att förlora sina färger och fräschör. På så sätt har du en bordsdekoration som varje år ger dig julglädje på nytt.

I mitten befinner sig emellertid den verkliga höjdpunkten i denna härligt magnifika skulptur. En krubbscen med Jesusbarnet i centrum och de med varma färger gestaltade figurerna i krubban. För att skildra julens underverk på ett exklusivt vis har stallet, som en fristad för trygghet, framställts av gnistrande kristallglas. Scenariot är inspirerat av en förlaga av ”Ljusets Mästare” Thomas Kinkade. Och precis som om det inte vore nog, är det därtill möjligt att stämningsfullt lysa upp detta arrangemang, samtidigt som ett potpurri med åtta omtyckta julsånger klingar.

Detta konstfullt utförda och belysta mästerverk är begränsat för världsmarknaden! Beställ därför ”O Helga Natt” omgående!

Drivs med 3 ”AA” batterier (medföljer ej).