Miriam och Martin

Gläd dig åt dubbel lycka!

  • Av dock-konstnärinnan Donna Lee
  • Av mjuk RealTouch®-vinyl
  • Dockorna kan placeras i poser
  • Inklusive baby-sovsäck
Storlek: 33 cm
1 899,00 kr

Leveranskostnaden: 159,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 633,00 kr Med 365-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
03-02094-001

Miriam föddes först – en underskön flicka med mörkblå ögon, en söt liten uppnäsa och ett änglalikt ansikte. Bara sekunder senare såg Martin dagens ljus, med runda kinder och gullig plutmun. Som du ser, är han familjens kelgris som alltid gosar med sin äldre syster, i synnerhet när han tar sig en tupplur. Får vi presentera ”Miriam och Martin”? Oerhört verklighetstrogna tvilling-babydockor av den berömda dock-konstnärinnan Donna Lee.

Naturtrogen och i söt storlek
Skönheten hos de båda änglarna har porträtterats med verklighetstrogen RealTouch®-vinyl. Varje detalj, från bedårande ansiktsuttryck till de för- tjusande små hudvecken på händer och fötter, har på så sätt kunnat återges. Söta 33 cm långa är de båda två, och varje gång du håller dem i famnen känner du det lena håret, de mjuka ögonfransarna – helt enkelt en underbar känsla!

Med näpna accessoarer
”Miriam och Martin” anländer hem till dig i rosa och ljusblått, inklusive matchande babymössa med en knut som tofs. Passande nog för en liten dam, pryds Miriams mössa av en fin rosett. Dessutom har hon ytterligare en liten rosett för håret. Ditt underbara lilla tvillingpar kommer hem till dig i en behagligt varm, fleecefodrad sovsäck. Där mår de som en prins och en prinsessa.

Exklusivt för dig
Detta charmiga tvillingpar har, av konstnärinnan Donna Lee, skapats och gestaltats exklusivt för kunder hos Ashton-Drake Galleries. Varje par levereras med ett äkthetsintyg och naturligtvis medföljer accessoarerna vid leveransen. Förvissa dig om att bli ägare till tvilling-dockorna ”Miriam och Martin”, så kan du se fram emot dubbel glädje!

Denna docka är ingen leksak för barn. Den är ett förstklassigt samlarobjekt för anspråksfulla samlare. Varje docka är unik och kan avvika lätt från den avbildade dockan.

Du kanske också gillar