Min Familj, Min Glädje

Armband, personligt utformat med 6 namn och Swarovski®-födelsestenar

Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.
Längd: ca 19 cm
1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr Förhandsgranska
Produktnummer:
01-17924-001P

Enastående och underbar: Din familj gör varenda dag till en speciell gåva och fyller varje dag våra hjärtan med ljuva minnen. Nu kan du visa upp denna speciella relation på nytt varje dag, genom att du bär den med dig: i form av det exklusiva, personligt utformade armbandet ”Min Familj, Min Glädje”.

Det för hand framställda och påkostat silverpläterade armbandet är försett med sex raffinerat utformade delar, vilka du kan ge en personlig utformning med namnen på dina nära och kära. Varje namn är förenat med ett litet hjärta, till vilket du kan välja en matchande Swarovski®-födelsesten. Därmed äger du ett personligt smycke som ingen annan har. Armbandet ”Min Familj, Min Glädje” utges nu exklusivt av Bradford.

Er familj – för alltid i ömsesidig gemenskap
Direkt efter att vi mottagit din beställning, kommer detta sagolika armband att tillverkas efter dina önskemål. Smycket levereras i en liten presentask, tillsammans med ett äkthetsintyg. På grund av det omsorgsfullt utförda, hantverksmässiga arbetet är tillgången begränsad. Handla därför snabbt!