Min Familj I Hjärtat

Med 6 Swarovski®-födelsestenar – personligt utformat armband


Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.
Armbandets omkrets: 17,8 cm till 20,3 cm
1 599,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 533,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
01-21263-001P

Unika och underbara: Din familj gör varje dag till en speciell gåva och uppfyller varje dag ditt hjärta med fina minnen. Nu kan du varje dag visa upp denna djupt kända gemenskap på nytt, och ta den med dig: Med det exklusiva, personligt utformade armbandet ”Min Familj I Hjärtat”.

Det exklusiva, handgjorda, och påkostat silverpläterade armbandet har mer än ett dussin förfinat utformade delar. De sex ovala pärlorna kan du göra personliga med namnen på dina nära och kära, samt därtill välja lämplig Swarovski®-födelsesten. I mittpunkten glittrar ett hjärta, graverat med orden ”My Family”. Däremellan kompletterar guldpläterade pärlor med findetaljerade dekorationer denna skapelse.

Smycket levereras i en liten presentask, tillsammans med ett äkthetsintyg. På grund av det minutiöst omsorgsfullt utförda arbetet, gjort för hand, är tillgången begränsad. Handla därför snabbt! Förvissa dig om att bli ägare till en strålande vacker sinnebild för din familj!

Du kanske också gillar