Min Familj I Hjärtat

Med 6 Swarovski®-födelsestenar – personligt utformat armband.

Ange önskade namn i de nedanstående fälten och välj födelsestenar. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav.

Armbandets omkrets: 17,8 cm till 20,3 cm
1 599,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 533,00 kr Ingen återköpsgaranti

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
01-21263-001P

Unika och underbara: Din familj gör varje dag till en speciell gåva och uppfyller varje dag ditt hjärta med fina minnen. Nu kan du varje dag visa upp denna djupt kända gemenskap på nytt, och ta den med dig: Med det exklusiva, personligt utformade armbandet ”Min Familj I Hjärtat”.

Det exklusiva, handgjorda, och påkostat silverpläterade armbandet har mer än ett dussin förfinat utformade delar. De sex ovala pärlorna kan du göra personliga med namnen på dina nära och kära, samt därtill välja lämplig Swarovski®-födelsesten. I mittpunkten glittrar ett hjärta, graverat med orden ”My Family”. Däremellan kompletterar guldpläterade pärlor med findetaljerade dekorationer denna skapelse.

Smycket levereras i en liten presentask, tillsammans med ett äkthetsintyg. På grund av det minutiöst omsorgsfullt utförda arbetet, gjort för hand, är tillgången begränsad. Handla därför snabbt! Förvissa dig om att bli ägare till en strålande vacker sinnebild för din familj!