Min Dotter, Jag Älskar Dig

Diamant-hängsmycket 

  • Besatt med en äkta diamant
  • Med 28 äkta Swarovski®-kristaller
  • Påkostat pärlemor-inlägg
  • Silver- och roséguld-plätering
Hängsmyckets storlek: 2,5 cm
Kedjans längd: 45 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-28371-001

Älskar du din dotter av hela ditt hjärta och vill du uttrycka denna kärlek på ett underskönt sätt? Visa henne dessa stora känslor, som kommer från hjärtat, med ett exklusivt smycke och med ett mycket speciellt budskap!

Diamant-hängsmycket ”Min Dotter, Jag Älskar Dig” är ett exklusivt, handgjort smycke som gnistrar i skenet av en äkta diamant och 28 äkta Swarovski®-kristaller. Det med silver pläterade, ovala hängsmycket är försett med ett inlägg av pärlemor och inramas av 28 äkta Swarovski®-kristaller. Tre utsökta hjärtan vilar på denna pärlemor – två av dem är besatta med kristaller och det mellersta hjärtat pryds av en guldpläterad ros, som i mitten är besatt med en äkta diamant. Du kan också låta din dotter få veta hur mycket hon betyder för dig, genom det betydelsefulla budskapet på baksidan. Och varje gång hon bär detta smycke på sig, kommer hon för alltid att ha din kärlek nära sitt hjärta.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Du kommer att erhålla ditt hängsmycke i en ädel presentförpackning och med ett åtföljande äkthetsintyg som garanterar hög kvalitet och autenticitet. Hängsmycket ”Min Dotter, Jag Älskar Dig” utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Tveka inte, utan beställ denna unika kärlekssymbol för din dotter; gör det helst redan idag, för säkerhets skull!

Du kanske också gillar