Min Älskade Dotter

Personligt utformat pärlhalsband

  • UTAN EXTRA KOSTNAD graverat med ett namn
  • Handgjort av förstklassigt sterling-silver
  • Besatt med en äkta diamant
  • Med äkta sötvattensodlad pärla
  • Exklusivt från The Bradford Exchange
Hängsmyckets storlek: 1,3 cm
Kedjans längd: 45 cm

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr

Produktnummer:
01-31187-001P

Du älskar din dotter av hela ditt hjärta och önskar henne bara det allra bästa, på vägen genom livet. Skulle du vilja uttrycka denna kärlek och dina lyckönskningar på ett underskönt sätt? Då kan du nu visa henne dessa storslagna känslor, som kommer från hjärtat, med ett exklusivt, personligt utformat smycke och ett väldigt speciellt budskap!

 

Den ädla smycke-designen är lika unik som din älskade dotter och kännetecknas av värdefulla material och påkostat arbete, gjort för hand. Förfinat handgjort av förstklassigt sterling-silver, kröns detta personligt utformade halsband av en ståtlig, äkta sötvattensodlad pärla och en äkta diamant. Och för att göra denna skatt lika unik och speciell som din dotter, hänger ett hjärthängsmycke, personligt designat med ett graverat namn du valt, på den hjärtformade låsöglan. En kärleksfull gest som din dotter säkerligen kommer att uppskatta.

 

Du erhåller ditt hängsmycke i en ädel presentförpackning, med ett bifogat äkthetsintyg, som garanterar hög kvalitet och autenticitet, samt ett kort med en känslosam dikt (på engelska). Det personligt utformade halsbandet ”Min Älskade Dotter” utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Tveka inte, utan beställ denna unika kärleks-symbol till din dotter; helst redan idag!

Du kanske också gillar