Min Älskade Dotter - Diamant-armband

Ett underskönt och moderiktigt sätt, att visa kärlek till din älskade dotter

  • Personlig utformning UTAN EXTRA KOSTNAD
  • Besatt med sammanlagt 7 äkta diamanter 
  • Rikligt guldpläterat nätarmband av ädelstål 
  • Med filigrant hjärt-hängsmycke 
  • Känslosamt tänkespråk på baksidan

Längd: 20,3 cm

Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *

1 198,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 599,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personlig gravyr

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr

Produktnummer:
01-23400-001P

Ett kärleksfullt uttryck för kärlek till din dotter

Din dotter har varit världens mittpunkt, sedan hon föddes... Hon är din stora stolthet och din kärlek till henne lyser i ditt hjärta varje dag. Nu kan du uttrycka de fantastiska känslorna på ditt eget, högst personliga, sätt genom en underskön, ny smycke-design från The Bradford Exchange: Med det exklusiva diamant-armbandet ”Min Älskade Dotter”.

 

Med glittrandet från äkta diamanter

Detta utsökt designade armband är handgjort och fulländas av en kostbar guldplätering. Mittplaketten kan anpassas med din dotters namn. Den accentueras med totalt 6 äkta diamanter. Ett underskönt hjärt-hängsmycke med ytterligare en äkta diamant i mitten bidrar med ett magnifik gnistrande! På baksidan av plaketten står det ”Dear Daughter, I Love You Today, Tomorrow and Always” (Kära dotter, jag älskar dig idag, imorgon och för alltid). Det eleganta ädelstål-nät-armbandet är kostbart guldpläterat och är försett med ett moderiktigt spänne som kan justeras i 3 olika längder.

 

Exklusivt hos The Bradford Exchange

Du erhåller smycket i en ädel presentförpackning. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Diamant-armbandet ”Min Älskade Dotter” utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Tveka inte, utan beställ det unika kärleksbeviset till din dotter helst redan idag!

Du kanske också gillar