Magiska Julljus - Bordsjulgran

Lysande bordsjulgran med strålande fiberoptiska lampor

  • Över 700 ljus i olika färger
  • Spelar ett glatt julmedley
  • Lättanvänd 24-timmars timer som styr belysningen
  • Jultåget kör sina rundor
  • Färgglada fiberoptiska lampor

Höjd: ca. 45 cm
Kräver eladapter och 3 “AAA”-batterier (medföljer ej)

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 169,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 365-TAGE-Rücknahme-Garantie
Produktnummer:
01-36375-001

En spektakulär ljusshow skapar en unik julmagi à la Disney
Disneys älskade Musse Pigg, Mimmi Pigg, Långben, Pluto och Kalle Anka är vana vid bländande ljusshower. Men inte ens de har sett något liknande, och tajmingen kunde inte vara bättre, med julen och alla dess traditioner och familjehögtider precis runt hörnet.
Alla vi som tycker om att byta presenter med vänner och fira tillsammans med familj och nära och kära delar gärna glädjen att ge och få presenter med de populära Disneyfigurerna. Musse har något speciellt till Mimmi, Kalle kan inte låta bli att ta en titt och Långben har med sig presenter till alla. Det festliga jäktandet sker mot bakgrund av den glödande ljusshowen. En förtrollande, handgjord skatt som förhöjer julstämningen.

Otaliga färgskiftande ljus skimrar och gnistrar briljant
De pulserande, färgglada fiberoptiska ljusen som pryder granen från topp till tå är som fyrverkerier på himlen och fångar alla blickar. ”Magiska Julljus” är en handgjord julgran med mjuk struktur och en ljusslinga som ger en spektakulär belysning. Den guldfärgade pärlkransen slingrar sig runt granen och reflekterar ljuset, liksom ornamenten i form av Musse Piggs världsberömda öron. Den genomskinliga stjärnan i toppen av granen lyser också starkt med sin egen inbyggda LED-lampa.

Vid foten av trädet är det ett enormt mycket liv och rörelse: De detaljerat modellerade och omsorgsfullt handmålade figurerna Musse Pigg, Mimmi Pigg, Långben, Pluto och Kalle Anka utbyter gåvor fulla av glädje och spänning. Från Plutos speciella ben till Musses perfekta present till Mimmi, varje detalj framhäver den festliga andan av att dela gåvor under ett vackert träd. Och ännu fler presenter kommer till dig med det färgglada jultåget i miniatyr som kör sina glada rundor med en knapptryckning.

Tryck på en annan knapp och lyssna med glädje när ett medley av åtta populära julsånger spelas. Särskilt bekvämt: 24-timmars timern styr de olika funktionerna automatiskt.