Magi och förtrollning i turkos - smyckekollektionen

Dyrbarheter med äkta turkosstenar

  • Dyrbara turkosstenarna och de populära milgrain
  • Handgjort av mässing med silverplätering
  • Det vikbara resefodralet levereras med utgåva 3 GRATIS
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Storlek: Hängsmycke: 45,7 cm halskedja med 5 cm förlängning; Armring: Kan justeras så att den passar de flesta handleder; Ring: Kan justeras så att den passar de flesta fingrar.

Pris per leverans

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

120 dagars återköpsgaranti. v hygieniska skäl kan örhängen inte bytas ut.
Produktnummer:
01-36389
Varje smycke i denna utvalda kollektion har samordnade designelement, graveringar och komplexa detaljer som inspirerats av kulturen hos ursprungsbefolkningen i sydvästra USA. De dyrbara turkosstenarna och de populära milgrain-infattningarna kännetecknar kollektionen. Varje smycke är handgjort av mässing med silverplätering och inspirerar med magisk utstrålning i den eleganta formgivningen.

Utgåva 1: Hängsmycke med kedja en utsökt formade turkosstenen står i centrum. Hängsmyckets fint formade fjäderbygel med filigran blomma är också dekorerad med en äkta rund turkos. Levereras med en matchande 45,7 cm lång halskedja med 5 cm förlängning.

Utgåva 2: Örhängen Det etniska motivet i hängsmycket fortlöper i örhängena och sätter en unik accent i helheten. För hål i öronen med lättanvända lås.

Utgåva 3: Armring Manschettarmringen är ytterligare en höjdpunkt i kollektionen, som fortsätter i temat med sin fina gravyr och sina blommiga element. Storleken passar de flesta handleder och är infattat med tre äkta turkoser. Denna utgåva levereras med det vikbara smyckesfodralet.

Utgåva 4: Justerbar ring Till skillnad från de flesta andra ringar har vår ring en diskret och praktisk justerbar form som försiktigt kan utvidgas för att göra den bekväm att bära och ta av. Förutom de vanliga formelementen i kollektionen har ringen ett diamantmönster på båda sidor av bandet och är infattat med en vacker äkta turkossten. Ringstorleken kan justeras så att den passar de flesta fingrar.