Luftens Legend - armbandsur

Armbandsur med en originaldel från det berömda stridsflygplanet

  • Med original-del från en MIRAGE III i urtavlan
  • Urtavla i cockpit-stil 
  • Kvarts-urverk med stoppurs-funktion
  • Av förstklassigt ädelstål
  • Individuellt numrerat och med äkthetsintyg
  • Exklusivt från Bradford Exchange
Boettens diameter: 44 mm
2 498,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 832,67 kr 120-DAGARS-återköps-garanti

Produktnummer:
518-FAN06.01

Ha en passion för precision och hastighet på din handled

Mirage III är ett enmotorigt, fransktillverkat stridsflygplan, som byggdes i 32 varianter; av vilka vissa fortfarande används som jaktflygplan och multifunktionella stridsflygplan fram till i dag. Prototypen genomförde sin jungfruflygning redan 1958 och bildade, med turbomotorn och de lågmonterade deltavingarna, basmodellen som grund för en aerodynamisk form för användning som jaktflygplan på höga höjder.

Begränsad special-utgåva för att hedra legenden

Till denna ”Luftens Legend” tillägnar nu The Bradford Exchange en högkvalitativ klocka, med samma namn. Urtavlan är utformad i dynamisk cockpit-stil, där en original-del av motorkåpan från en Mirage III är integrerad. Därmed blir varje klocka ett värdefullt, unikt föremål. Ett kvartsurverk med stoppurs-funktion säkerställer exakt tidmätning. Dessutom har varje exemplar sitt eget, individuella utgivningsnummer på baksidan. Boetten är gjord av förstklassigt ädelstål och ett robust, sportigt ädelstålarmband avrundar den tidlösa designen hos detta nobla minnesföremål.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Detta armbandsur utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Varje exemplar levereras till ditt hem inklusive ett handnumrerat äkthetsintyg. Visa också du din passion för precision och hastighet på handleden. Beställ ditt eget exemplar av den begränsade special-utgåvan av ”Luftens Legend” redan idag!

Du kanske också gillar