Las Vegas Elvis Signature Pendant

En officiellt licensierat hängsmycke inspirerat av Elvis‘® berömda Vegas turné

  • Fackmannamässigt gjord och pläterad i Sterling-silver och 18K guld
  • Accentuerad med äkta Swarovski kristaller och färgstark emalj
  • Unik höftsvängande funktion
  • På baksidan av hängsmycket är en replik av Elvis‘® signatur ingraverad
höjd smycke 3,2 cm
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Med 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-19428-001

Viva Las Vegas! Med sin banbrytande musik, bländande karisma och sina förtrollande framträdanden är det fullt förståeligt att Elvis Presley® fängslade publiken under sin berömda Vegas-turné på 1970-talet. Nu kan du njuta av hans karaktäristiska höft-svängande dans gång på gång på nytt, med detta festliga rock n‘roll smycke!

Vår ”Hip Shakin Elvis® Signature Pendant” är förfinat hand-gjord och pläterad i skimrande sterling-silver med 18K guldpläterade accenter. Den exklusiva designen är inspirerad av Elvis‘® ikoniska image under hans legendariska Vegas turné. Otroligt detaljerad med 7 gediget klara Swarovski-kristaller och färgglada emalj-accenter, visar hängsmycket Elvis‘® sensationella höft-svängande dansrörelser! Hans höfter svänger verkligen från sida till sida när du rör dig! Dessutom är baksidan nobelt ingraverad med en replik av Elvis‘®-signatur. Det är en rolig och elegant hyllning till den enda Elvis Presley®, och ett tidlöst sätt att fira hans födelsedag varje år!

Detta unika hängsmycke är det perfekta minnesföremålet för alla som älskar Elvis®! Smycket anländer i en sammets-smyckepåse och presentförpackning, tillsammans med ett äkthetsintyg. Detta storslagna hängsmycke är endast tillgängligt från Bradford Exchange – du hittar det inte i butikerna. Så missa inte denna chans. Beställ idag!

Du kanske också gillar