Länge Leve Kung Charles III. - myntsamling

Myntsamling till minnet av kröningen av kung Charles III.

  • Kostbart överdragna med silver 

  • Officiellt godkända av Buckingham Palace
  • 5-pund-myntsamling
  • I högsta präglingskvalitet ”polerad platta” 
  • Endast 40 000 exemplar för hela världen 
Varje medaljs mått: 38 mm i diameter 

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Priset gäller endast den första utgåvan!

Varje ytterligare utgåva kostar sedan 599 kr. 

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

14-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
426-CO367

Början på en ny epok

Storbritannien har fått en ny monark – Kung Charles III. Och den 6 maj 2023 firade en hel nation den första kungliga kröningen på 70 år, en banbrytande händelse i brittisk historia som få någonsin har upplevt.

För att fira denna betydelsefulla milstolpe, presenterar The Bradford Exchange nu, för dig, denna unika myntsamling på 5 pund, och därmed ett av de första mynten som fått kunglig tillåtelse för att fira denna tilldragelse!

I högsta präglingskvalitet - kostbart belagt med silver

Varje värdefullt samlarmynt i denna samling är präglat i högsta kvalitet, ”polerad platta”, och helt överdraget med rent silver. Framsidan visar porträttet av Charles III. utan krona, precis som kungen ville ha det, för att hålla sina mynt strikta och moderna. Porträttet är av den berömda konstnärinnan Jody Clark, som var ansvarig för det femte (och sista) porträttet av drottning Elizabeth II som återgavs på alla brittiska mynt från 2015 till 2022. Baksidan av myntet är en ikonisk anspelning på historien. Mittpunkten är den distinkta St. Edwards-kronan. Det är samma krona som drottning Elizabeth II bar vid sin kröning för 70 år sedan och som kung Charles III bar vid sin egen kröning. Officiellt godkända av Buckingham Palace och kungen, är dessa samlarmynt strikt begränsade till bara 40 000 exemplar.


Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna unika 5-pund-myntsamling utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Med varje mynt erhåller du även ett äkthetsintyg, vilket garanterar varje mynts höga kvalitet och autenticitet. Se fram emot fler mynt som belyser perioden före och efter Hans Majestäts kröning och förvissa dig om att du, helst redan idag, beställer utgåva 1, ”Kröningen av Charles III.”, i 5-pund-myntsamlingen ”Länge Leve Kung Charles III”!