Kraftfullt Svingande

Väggmålning i målat glas utseende med belysning

  • Exklusivt konstmotiv av Ted Blaylock 
  • Omsorgsfullt och med korrekta färger bränt på glas och förädlat med målat glas utseende 
  • Inklusive LED-belysning

Drivs med 3 ”AA”-batterier (medföljer inte)

Originalstorlek: 50,8 x 36,2 cm
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Med 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-29863-001

Den är himmelens verkliga härskare, för från svindlande höjder spårar denna fågel med sina ögon till och med upp det allra minsta bytet – rovdjuret är den mäktiga vithövdade havsörnen! Upplev nu USAs symboliska nationalfågel på en respektingivande tavelbild av glas.

Konstmotiv bränt på förnämligt glas

Vildmarkskonstnären Ted Blaylock åtnjuter internationellt anseende för sina skildringar av den stolta vithövdade havsörnen. Och så har ett av hans mästerverk utgjort inspirationen för att förverkliga denna unika tavla. Hans örnmotiv är bränt på glas i lysande färger och med hög detaljnivå. Det verkar nästan som om örnen strax kommer att flyga ut ur bilden. Den inre ramen i målat glas-utseende återskapar utseendet på traditionellt målat glas, medan den yttre ramen övertygande ger ett intryck av att vara äkta trä. Den integrerade LED-belysningen trollar fram stämningsfylld belysning på kvällen.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Denna imponerande väggmålning utges nu exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till bara 95 bränndagar. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Se med förväntan fram emot det exklusiva örnmotivet ”Kraftfullt Svingande” och beställ ditt exemplar redan idag!