Kattmagi - designerväska

Elegant designerväska för den stilmedvetna

  • Högkvalitativt utförande i gediget konstläder
  • Eleganta handtag för bästa bärkomfort
  • Guldfärgade beslag och utsökt hängsmycke med en utsökt formad kattunge på en halvmåne
  • Gott om utrymme för säker förvaring av dina tillhörigheter

Storlek: 46 x 28 cm x 23 cm (B x H x D)

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 90 DAGARS-återköps-garanti

Produktnummer:
01-40870-001

Inspirerad av alla mystiska ting som omger oss
I centrum för denna spännande design, står den kolsvarta katten med sina gulglödande ögon. För många människor är hon en budbärare från den övernaturliga världen. Precis som de föremål som omger henne: Kristallkula, ljus, gulnade receptböcker, flaskor och utanför den bleka fullmånen som lyser upp landskapet. Det detaljrika motivet utstrålar en mystisk kraft och drar magiskt blickarna till sig och därmed till bäraren av denna unika designväska ”Kattmagi”.

Full av magi och så praktisk
I den här generöst tilltagna väskan kan du förvara dina personliga tillhörigheter bekvämt och säkert, tack vare dragkedjan på ovansidan. Två stora sidofickor, ett mittfack och två innerfickor med dragkedja och två fickor med dragkedja ger gott om förvaringsutrymme, ordning och skydd. Guldfärgade beslag och ett hängsmycke – med en kattunge som sitter på en halvmåne perforerad med stjärnor – ger denna designerväska en magisk look.

Exklusivt hos The Bradford Exchange
Denna fashionabla väska finns exklusivt hos The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Förvärva denna moderiktiga designerväska och beställ ditt exemplar av ”Kattmagi” redan idag.