Kärlekens Budbärare – Månhalssmycke

Halssmycke med en fint bearbetad rödhake

  • Besatt med en äkta diamant
  • Ädel guld- och rodiumplätering
  • Tillverkad för hand
  • Emaljerad rödhake
  • Fin gravyr

Kedjans längd: 45,7 cm / Smyckets höjd: 5 cm. 

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
526-CHA33.01

Precis som månen växer och avtar och tiden går, förblir kärleken till en bortgången evig. Det sägs att ett besök av en rödhake betyder att en älskad kommer på besök från himlen. Håll en symbol för evigt minne nära ditt hjärta med ”Kärlekens Budbärare”, mån-halssmycke med en rödhake och en diamant  – det första i sitt slag, exklusivt från The Bradford Exchange.

Detta handgjorda hängsmycke återger en elegant halvmåne-design och är pläterat i rikligt 24-karats guld. En utsökt utformad 24-karats guldpläterad rödhake, med emaljerat röd-bröst, sitter på 24-karats guldpläterade grenar, accentuerade med kristall och kostbar rodiumpavé; medan en gnistrande, äkta 1pt (0,01 carat) diamant glittrar på smyckets fäste. Halssmyckets baksida är minutiöst graverad med de känslofulla orden: ”Kärlekens budbärare” och två förtjusande dekorativa hjärtan. För den perfekta finishen, inkluderar hängsmycket en 24-karats guldpläterad 45,7 cm lång kedja, med en 5 cm förlängningskedja.

En symbol för evig kärlek, åtföljs detta damsmycke av en special-designad presentationsask, ett diktkort och vår 120-dagars-återköps-garanti.

Du kanske också gillar