John Wayne Armbandsur

John Wayne Armbandsur 

  • John-Wayne-silhuett på urtavlan
  • Kvartsurverk
  • Klassisk guldton-finish
  • Äkta läder-armband
Diameter boett 4 cm / Armband för en handledsomfång 18,5 - 23,5 cm
1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr Vår 120-DAGARS-återköps-garanti

Produktnummer:
503-FAN77.01

Om det finns en karaktär i amerikansk filmhistoria från 1900-talet som är större än livet självt, då måste det vara John Wayne. Under sin mer än 50-åriga filmkarriär skapade John Wayne den klassiska tolkningen av en västernhjälte, som alltid skyndar sig för att rädda någon. I många av hans minnesvärda roller som en heroisk lagens väktare var han en imponerande uppenbarelse som ordnade upp saker på bästa vis, med en kombination av hårdhet, rättvisa och lojalitet. Inte märkligt att John Wayne ännu idag fortfarande beundras och respekteras av många människor runt om i världen. För att hedra hans 110-årsdag presenterar The Bradford Exchange, för dig, en exceptionell armbandsur tillägnad unika ”Duke”.

Tidlöst vacker klocka
Boet och infattning är utformade i en varm guldton som harmoniserar underbart med det mörka bruna i det äkta läderarmbandet. Den svarta urtavlan förfinas av ett guldfärgat porträtt av John Wayne, hans autograf samt hans födelse- och dödsår. Kvartsurverket garanterar pålitlig tidsvisning. Klockans baksida pryds av John Wayne-citatet ”A man´s got to do what a man´s got to do” (”En man måste göra vad en man måste göra”) som ett vittnesbörd om hängivenheten och modet som en riktig hjälte behöver.

Som en present till dig eller en älskad medmänniska
Denna tidlöst vackra armbandsur kan användas vid varje tillfälle och utges exklusivt av The Bradford Exchange. Den är en underbar hyllning för att hedra en stor filmhjälte och hans arv. Ge en extraordinär present till dig själv eller en annan filmentusiast och beställ armbandsur ”John Wayne” helst redan idag, för säkerhets skull!