I Vargens Ansikte

En spännande väggdekoration

  • Fascinerande vargmotiv av Vivi Crandall
  • Färgkorrekt bränt på glas
  • Förfinat utförande som liknar målat glas
  • Inklusive LED-belysning
  • Begränsad till endast 95 bränndagar

Storlek: 36,2 x 50,8 cm (B x H)

Drivs med 3 ”AAA”-batterier (medföljer ej)
Med upphängningsanordning

1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr Vår 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-33451-001

Öga mot öga med skogens härskare
De allseende gyllene ögonen och den luxuösa pälsen på tre hemlighetsfulla vargar, i ljuset av fullmånen som lyser på natthimlen, kommer att trollbinda dig. Endast ett fåtal konstnärer lyckas fånga vargens närvaro och dramatiska uppenbarelse som den kända vildmarkskonstnärinnan Vivi Crandall. The Bradford Exchange presenterar, för dig, ett Vivi Crandall-mästerverk som väcker vargens väsen till liv på en imponerande glasmålning!

Vivi Crandalls unika vargkonst – bränd på äkta glas
Ett av Vivi Crandalls mästerverk har inspirerat till förverkligandet av denna unika väggmålning. Hennes vargmotiv har bränts på glas, i skinande färger och med hög detaljeringsnivå. Motivet skildrar tre hemlighetsfulla vargar som med sina gyllene, skimrande ögon visar sig i fullmånens ljus. Den inre ramen med färgat glas-utseende frambringar ett intryck av antik glasmålning, medan den yttre ramen övertygar då den efterliknar äkta trä. Den integrerade LED-belysningen gör solljuset överflödigt och säkerställer därmed en atmosfärisk ljus-stämning när som helst under dygnet.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Denna väggdekoration utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Skaffa dig ett extraordinärt porträtt med fascinerande vargar och beställ väggmålningen ”I Vargens Ansikte” redan idag, för säkerhets skull!

©Vivi Crandall

Du kanske också gillar