I Örnens Ansikte

Väggspegel med örnmotiv

  • Handgjord ram av konstharts

  • För hand applicerat konstmotiv av Ted Blaylock

  • Detaljrikt handmålad

Storlek: 38,7 x 50,8 x 10,2 cm (B x H x D)
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-30519-001

Kraftfull och majestätisk

Högt ovanför kanjonens raviner, trotsar den imponerande, vithövdade havsörnen väder och vind. Med de kraftfulla vingarna brett utspridda, använder örnen skickligt de uppåtgående vindströmmarna för att utan ansträngning kunna glida fram genom luften, samtidigt som den med sin skarpa blick spanar efter sitt byte på marken. Hämta in örnens oslagbara karisma i ditt hem – genom denna unika väggspegel med konstmotiv!

En titt in i naturen

I spegeln återges det imponerande motivet av en vithövdad havsörn, av den ansedda naturkonstnären Ted Blaylock, mitt i ett bergslandskap, applicerat för hand. Ramen är handmodellerad av konstharts och har samma struktur och utseende som klippor, bark och löv-verk. Varje detalj är handmålad i naturtrogna färger. För en perfekt fulländning, återges den komplett formade reliefen av en vithövdad havsörn på ramen.

Exklusivt från The Bradford Exchange

Väggspegeln utges exklusivt av The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i handeln. Upplagan är begränsad till 295 produktionsdagar. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och äkthet. Ta dig en titt på den majestätiska örnen och beställ väggspegeln ”I Örnens Ansikte” helst redan idag!Du kanske också gillar