Hennes Arv - Guldpläterad minnesmedalj-samling

Till minne av hennes liv och eftermäle Queen Elisabeth II

  • Lager i rent guld
  • Hög kvalitet - prägling ”polerad platta”
  • Med ett fyrfärgsporträtt av HM Drottning Elizabeth II
  • Strikt limiterad - endast en kollektion per hushåll
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Diameter: 38,6 mm

Starta kollektionen med 200 kr rabatt!
Ingen risk - Du kan avbryta samlandet när som helst.
Varje utgåva kommer att skickas med 21 dagars intervall.
Varje ytterligare utgåva kostar 499 kr.

299,00 kr Första utgåvan

Leveranskostnaden: 49,00 kr

dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
01-38695

Unik hyllning till ett liv fyllt av hängivenhet och lojalitet

Som dotter till en andra son, var det egentligen aldrig meningen att hon skulle avancera till monarkin, men Elisabeth Alexandra Mary Windsor blev drottning efter sin fars död den 6 februari 1952, då bara 25 år gammal. På dagen för sin kröning, lovade hon att tjäna sin nation med lojalitet och hängivenhet under en livstid, och blev Storbritanniens längst regerande monark. Som ett evigt minne av drottning Elizabeth II och hennes rika liv i sitt folks tjänst, presenterar The Bradford Exchange denna unika minnesmedalj-samling för dig.

Framsidan av varje medalj visar ett färgporträtt av drottningen, tillägnat viktiga milstolpar i hennes liv. Baksidan av medaljen återger däremot två profilporträtt av drottning Elizabeth II, som är baserade på myntporträttet från tiden för hennes trontillträde och hennes sista officiella myntporträtt. En genomskinlig kapsel skyddar din medalj från fortlöpande slitage, medan den prestigefyllda display-asken är perfekt för att visa och förvara hela din samling.

Exklusivt hos the Bradford Exchange

Denna unika medalj-kollektion utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i handeln. Så tveka inte, utan börja minnesmedalj-samlingen Drottning Elizabeth II ”Hennes Arv” med utgåva 1 ”Hennes Majestät Drottningen” redan idag!