Hells Bells – AC/DC

Hyllnings-armbandsur

  • Officiellt licensierat av AC/DC
  • Detaljerad ”Hells Bells”-relief på urets framsida
  • Individuellt utgivningsnummer på baksidan av uret
  • Exklusivt från The Bradford Exchange

Boett 33 x 48 x 14 mm (B x H x D – utan krona)
Länkarmband 18 mm brett, 
lämpligt för handledsstorlekar upp till 20,5 cm.
Kan förkortas genom bort-tagning av länkar.

1 998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 666,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
522-ENC02.01

Höjdpunkten för hårdrock – även känd som ”Back in Black” – börjar med fyra långsamma klockslag. ”Hells Bells” låter ett monumentalt åskväder av tio Rock-ljudslingor ljuda – all killers, no fillers. Resten är rockhistoria. Fyrtio år efter utgivningen, förblir det sjätte studioalbumet från det australiensiska rockbandet AC/DC det bästsäljande hårdrock-släppet någonsin, med över 50 miljoner skivor. Och ännu i denna dag är ”Hells Bells” symbolen för AC/DC.

Unikt hyllnings-armbandsur
Som en hedersbevisning till de australiensiska rockjättarna och deras mästerverk, har det officiellt auktoriserade hyllnings-armbandsuret ”Hells Bells” nu utkommit i massivt metallutförande. Armbandsurets innovativa funktion är det unika skyddskåpan som kan vikas ner över urtavlan. På utsidan av kåpan framträder en silverpläterad relief, med klassiska AC/DC-insignier, mot en svart bakgrund. Under den ikoniska AC/DC-logotypen flankerar blixtar en klocka som slukas av lågor. En vintage-banner med inskriptionen ”Hells Bells” brer ut sig undertill. På baksidan av klockan, hittar du ditt personliga utgivningsnummer nedanför en annan ”Hells Bells” inskrift! Varje klocka är unik!

Exklusivt från The Bradford Exchange
Den unika hyllningsklockan utges exklusivt av The Bradford Exchange och finns inte i butiker. Det bifogade äkthetsintyget garanterar hög kvalitet och autenticitet. Var en av de första som håller ett av dessa individuellt numrerade exemplar i händerna. Så tveka inte, utan beställ ditt omisskännliga AC/DC-hyllningsur ”Hells Bells” redan idag!


© 2020 Leidseplein Presse B.V. Under license to Perryscope Productions, LLC/Epic Rights, Inc.

Du kanske också gillar