Härlig Högtid - Katt-nötknäppare

Katt-nötknäppare-kollektion

  • Tillverkade av förstklassigt konstharts
  • Påkostat målade för hand
  • Inklusive äkthetsintyg
  • Endast tillgängliga från The Bradford Exchange

Höjd, varje figur: 18 cm

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

Pris per leverans

699,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365-dagars-återköpsgaranti

Produktnummer:
14-02198

Dekorativa katt-höjdpunkter i ditt hem
Oavsett om de är stolta, stiligt klädda som soldater eller furstliga kungar; nötknäppare har under århundraden varit absolut mittpunkt i varje jultradition runt om i världen. Men det finns också plats för mer originella varianter i vårt festligt prydda hem.

Exklusivt tillgängliga från The Bradford Exchange, vi är glada att, för dig, kunna presentera en rolig nötknäppare-kollektion som kommer att få alla kattfantasters hjärtan att slå snabbare. Du kan därför redan nu se fram emot ”Härlig Högtid”. De högst förtjusande kattnötknäpparna är gjorda ypperligt konstharts och påkostat handmålade. Detta gör varje nötknäppare omisskännligt unik och fångar utseendet hos klassiska nötknäppare på ett originellt sätt. Som en lustig detalj har Bradford Exchange-designerna kommit på något alldeles speciellt: Dra i kattungens svans, så öppnas munnen som i en riktig nötknäppare.

Tillgänglig exklusivt från Bradford Exchange
Denna unika Katt-nötknäppare-kollektion är endast tillgänglig för Bradford Exchange-kunder. Så dra nu nytta av denna möjlighet och beställ hela ”Härlig Högtid”-kollektionen med bara en order. Du får inledningsvis den första utgåvan ”Här Kommer Jultomtekatten”. Sedan skickas de andra utgåvorna automatiskt till dig, med jämna mellanrum. Beställ nu och fira nästa jul tillsammans med våra söta vänner.

Dessa nötknäppare är endast avsedda för dekorativt bruk. 

Du kanske också gillar