Ford Mustang 1973 - AC/DC-Edition – Modellbil

Rock ‘n’ roll möter muskelkraft! 

  • Officiellt licensierad
  • I skala 1:18
  • Handtillverkad
  • Med högglänsande svart lack 

Längd: över 25 cm

998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 365-­dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
122-FAM02.01

1973 förändrades både musik- och bilvärlden för alltid: den första med bildandet av bandet AC/DC, den andra med introduktionen av Ford Mustang Mach 1. Medan den senare skakade om muskelbilsscenen bildades ett av världens mest kända rockband i Sydney. Så ta del av ett möte mellan jättar och kör nerför ”Highway to Hell” med ”73 Ford Mustang AC/DC Edition”!

1973 Ford Mustang-modellen i skala 1:18, handgjord i konstharts, återger originalet Mach 1 på ett troget sätt. Varje exemplar är handkolorerat, har en högglansig lackfinish, kromdetaljer och autentiska detaljer från stötfångare till stötfångare. Modellen har bandets officiella logotyp, medan båda sidorna av karossen har det berömda „Highway to Hell“-omslagsmotivet och övertygande porträtt av medlemmarna i det världsberömda bandet. På motorhuven framför den karismatiska figuren av gitarristen Angus Young en rocklåt.

Samlarobjektet säljs endast genom The Bradford Exchange och tillverkas i en begränsad upplaga på 95 dagar. Den finns inte tillgänglig i butiker. Ett exceptionellt samlarobjekt för alla AC/DC-fans, såväl som muskelbilsentusiaster. Beställ din ”Ford Mustang 1973 −AC/DC-Edition” helst redan idag!

© 2022 Leidesplein Presse B.V Under License to Perryscope Productions/Epic Rights
Ford Motor Company Trademarks and Trade Dress used under license to Bradford Exchange

Du kanske också gillar