Ford Motor Company 120-årsjubileumsur

Ett unikt guldpläterat armbandsur till Fords 120-årsjubileum

  • Varje ur individuellt numrerat
  • Endast från The Bradford Exchangen
  • Officiellt licensierat av Ford
  • Med ett av de tidigaste Ford-emblemen som introducerade företaget
  • Graverat med en rikedom av Ford-hyllningar
  • Stoppursfunktion
  • Med ett exakt kvartsurverk

Urtavlans diameter: 4,1 cm

2 499,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 833,00 kr 120-dagars återköpsgaranti

Produktnummer:
503-FA161.01
1903 lanserade Henry Ford Ford Motor Company och skapade en legend. Genom sin vision om innovation, tillförlitlighet och teknisk excellens är Ford fortfarande världens favoritbil. Nu kan du bära med dig andan hos detta älskade varumärke med ”Ford Motor Company 120-årsjubileumsur”, tillgängligt endast från The Bradford Exchange.

Vår special-designade klocka skimrar i en rik guldton som fångar elegansen hos Ford-namnet. Urtavlan visar stolt upp ett av de tidigaste Ford-emblemen som introducerade företaget. Lika imponerande idag som då, balanseras emblemet av den nuvarande Ford-logotypen som skapar en hyllning som sträcker sig över årtionden. ”120”, som hedrar Ford-namnets livslängd, är subtilt återgett i bakgrunden. Ett precisions-kvartsurverk driver en mångsidig stoppurs-funktion. Graverade hyllningar låter firandet fortsätta på sidan, spännet och höljet som på baksidan dekoreras av en repliksignatur och ett citat från Henry Ford själv. Dessutom visas din klockas individuella utgivningsnummer som skapar en officiellt licensierad utgåva, lika unik som din kärlek till Ford!

Åtföljs av ett äkthetsintyg i en lyxig presentförpackning. Ditt köp är riskfritt, tack vare vår 120-dagars-återköps-garanti. Du hittar inte denna begränsade utgåva i butiker. Utbudet är begränsat, så vänta inte.