Flockens Ledare

Ädelstål-hängsmycke med kedja

  • Detaljrikt skulpterat varghuvud 
  • Handgjort av toppklassigt ädelstål 
  • Besatt med 2 äkta, svarta safirer 
  • Exklusivt tillgängligt från Bradford Exchange

Hängsmyckets storlek: 5,1 cm / Kedjans längd: 61 cm
998,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 499,00 kr 120-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-14493-002

Sedan århundraden lever vargen i en omgivning full av osäkerhet och fara. Det är därför som det grundläggande hos denna majestätiska varelse ligger i dess otämjda styrka och stora mod. De infödda nordamerikanerna, och många andra folkslag som också lever i samhörighet med naturen, har alltid tillbett vargens kraft.

Gjort för hand i en exklusiv design

Upptäck nu vargens otämjda kraft i detta häpnadsväckande vackra hängsmycke av ädelstål, dekorerat med en relief som symboliserar vargens kraft och andliga vägledning. Även den matchande halskedjan är av högklassigt ädelstål och framhäver därmed värdigheten hos detta exklusiva halssmycke. Det realistiskt modellerade, tredimensionella varghuvudet utgör en effektfull accent mot den djupsvarta emalj-bakgrunden och det hemlighetsfulla glimmandet i ögonen kommer från två äkta, svarta safirer.

Endast tillgängligt från Bradford Exchange – Beställ nu!

Detta kraftfulla hängsmycke är en unik hyllning till kungen av vildmarken och är en exklusiv gåva till alla vildmarks-entusiaster. Det grandiosa hängsmycket av ädelstål, ”Flockens Ledare”, levereras hem till dig i en utsökt presentations-ask och med ett äkthetsintyg. Självfallet är detta smycke endast tillgängligt från Bradford Exchange. Beställ därför nu!