Fågelliv i den magiska vintern – LED-ljuskollektion

LED-ljuskollektion med projektion av snöflingor

  • Ljuskollektion med sångfågel sångfågelmotiv av Jürgen Scholz
  • Tredimensionellt modellerad med handmålad sockel
  • Flammfri belysning tack vare LED-lampor
  • Allomfattande projektion av snöflingor
  • Exklusivt hos The Bradford Exchange

Ljusens originalstorlek: 16,5 cm höga – 11,5 cm i diameter

Varje ljus kräver 3 “AA” batterier (ingår ej)

Pris per leverans

Varje utgåva kommer att skickas och faktureras med 21 dagars intervall. Du kan avbryta samlandet när som helst utan att ange orsak.

798,00 kr Varje utgåva

Leveranskostnaden: 149,00 kr

365 DAGARS-återköps-garanti
Produktnummer:
422-JIN09

Förena Jürgen Scholz fågelmotiv med autentiskt ljussken och magiskt snöfall
Ett av vinterns ljuvligaste fröjder är att se våra inhemska sångfåglar, när deras färgglada fjäderdräkt skapar en förtjusande färgstänk bland de mjukt fallande snöflingorna. Nu kan du njuta av vackra fågelmotiv och glada virvlar av snöflingor i ett romantiskt ljusspel i ditt hem - med denna unika kollektion av ljus från The Bradford Exchange!

Realistiskt levande ljus och den magiska snön
Varje ljus i denna kollektion har ett förtrollande sångfågelmotiv av den berömde Dresden-konstnären Jürgen Scholz, på sin yta. När de är tända imiterar tio LED-lampor fladdret av ett äkta stearinljus och ger naturporträtten ett naturligt sken. Men det är inte allt. Med den innovativa, inbyggda snöflingprojektorn kommer du definitivt att få dina barns och barnbarns ögon att tindra. Varje ljus skapar ett vackert snöflingemönster på väggen närmast , vilket ger intryck av ett romantiskt snöfall. Tack vare den praktiska och lättanvända strömbrytaren tänds och släcks ljusen vid samma tidpunkt varje kväll!

Konstfullt modellerad med handmålad sockel
Varje ljus utvidgar sig under fågelmotivet och bildar ett tredimensionellt, glittrande snölandskap som är konstfullt färglagd för hand. Den trädfärgade sockeln och en guldfärgad metallplatta fulländar formen på denna unika vinterdekoration.

Exklusivt hos The Bradford Exchange
Kollektionen finns tillgänglig i en begränsad upplaga på endast 120 produktionsdagar exklusivt hos The Bradford Exchange och är inte tillgänglig i butik. Med varje leverans får du också ett äkthetsintyg, som garanterar den höga kvaliteten och äktheten hos varje ljus. Trolla fram en festlig vinterstämning i ditt hem och beställ LED-ljuskollektionen „Fågelliv i den magiska vintern“ redan idag!