Ett Barn Blir Oss Fött - jul-krubba

Upplyst jul-krubba av Thomas Kinkade

  • För hand målad julkrubba-scen
  • Av förstklassigt konstharts
  • Med stämningsfull belysning
  • Inklusive 24-timmars-timer
  • Tryck på knappen, så kan du höra
    Thomas Kinkades röst berätta julevangeliet
  • Endast tillgänglig hos The Bradford Exchange
Mått: 20 x 15 x 9,8 cm (B x H x D)
1 398,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 699,00 kr 365-dagars-återköps-garanti

Produktnummer:
01-33916-001

Allt är stilla, allt är lugnt när Kristusbarnet föds den heliga natten. Österns stjärna lyser ner på stallet, medan Maria och Josef kärleksfullt tittar på Kristusbarnet som ligger i en liten krubba. Så här föreställde sig den berömda ”Ljusets Mästare™”, Thomas Kinkade, den första julaftonen och han har skapat ett mästerverk som nu är tillgängligt exklusivt från The Bradford Exchange: Den upplysta jul-krubban ”Ett Barn Blir Oss Fött”.

Inuti kan du njuta av en underskön julkrubba-scen, inspirerad av Thomas Kinkades unika mästerverk. Professionellt tillverkade av förstklassigt konstharts och påkostat handfärgade, föreställer figurerna den heliga familjen. Den kärleksfulla scenen inramas av en mahogny-liknande monter. Varm belysning accentuerar interiören och tillför ännu mer festlig lyster till konstverket. Med en knapptryckning, kan du till och med höra Thomas Kinkades röst som berättar julevangeliet. Designad i form av en traditionell jul-krubba, framtonar detta unika mästerverk som ett betagande blickfång.

För in julens ljus i ditt hem
Det bifogade äkthetsintyget är din garanti för hög kvalitet och autenticitet. Låt ditt julfirande stråla fullt ut i den heliga familjens ljus och se fram emot en höjdpunkt i ditt hem. Tveka inte, utan beställ din upplysta jul-krubba ”Ett Barn Blir Oss Fött” redan idag!