Er kärlek är för alltid

Hängsmycke med safirer - gravyr av två valfria namn - UTAN EXTRA KOSTNAD

Ange önskade namn i de nedanstående fälten. Var uppmärksam på rätt stavning och att ENDAST den första bokstaven i namnet skrivs med stor bokstav. 

OBS: Dina uppgifter (max. 10 tecken) graveras in på produkten. Om du inte önskar något namn, var god och ange endast *.Höjd: 2,2 cm / Kedjans: 45 cm
1 497,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 3 delbetalningar á 499,00 kr På produkter med personlig utformning gäller inte vår återköpsgaranti!

Personifiera

Maximalt antal tecken: 10

Maximalt antal tecken: 10

Ta bort gravyr
Produktnummer:
01-19357-001P

Tecknet för oändlighet är det vackraste sättet att visa att er kärlek är evig. Det eleganta och stilfulla hängsmycket ”Vår Kärlek Är För Alltid” uttrycker denna innerliga samhörighet på ett underbart vis.

Hängsmycket, som är framställt för hand av massivt sterlingsilver, pryds av utsökta guldutsmyckningar. Tre safirer, i ökande storlek, symboliserar er ständigt växande kärlek. Dessutom har två namn, som du valt, ingraverats på hängsmycket. Namnen på två som älskar varandra för evigt.

Två namn – för evigt förenade med varandra
Så fort vi har mottagit din beställning, görs detta förtrollande hängsmycke särskilt för er, av gediget sterlingsilver. Smycket levereras i en liten presentask, tillsammans med ett äkthetsintyg. På grund av det omfattande konsthantverksarbetet, som görs för hand, är tillgången begränsad. Agera därför snabbt! Förvissa dig om att bli ägare till ett strålande vackert bevis för kärlek!

Du kanske också gillar