Elvis™ ‘68 Comeback Special Dam Hoodie

Officiellt licensierad, designerstil från The Bradford Exchange

Med ett specialgjort konst-montage av Elvis™ ‘68 Comeback Special-framträdande, spännande utformat som en grammofonskiva, och en replik av hans berömda signatur

Finns i storlekarna S - XL
1 298,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Kan betalas i 2 delbetalningar á 649,00 kr Med 30-dagars återköpsgaranti
Produktnummer:
01-29654-001

'68 Comeback Special alltid att vara ett av de mest minnesvärda ögonblicken i karriären för Elvis™ – en såväl förtroligt personlig som entusiastiskt elektrifierande återgång till hans musikaliska rötter. Nu, vid 50-årsjubileet för detta musikaliska ögonblick när det begav sig, kan du hylla The King of Rock ‘n’ Roll™ med vår ”Elvis™ ‘68 Comeback Special” hoodie för damer. Denna officiellt licensierade, specialgjorda design är endast tillgänglig från The Bradford Exchange, och detta är ett erbjudande som endast gäller under en begränsad tid. Så beställ ditt exemplar idag!
Fira – storstilat – ett av de mest historiska ögonblicken i Elvis™ karriär

Klädd i svart, i strålkastarljuset bara några meter från sina fans, fångade Elvis ögonblicket. Nu kan du själv fånga viss uppmärksamhet och även visa din kärlek till Elvis med vår ”Elvis ‘68 Comeback Special” dam hoodie. I medelpunkten på baksidan av denna svarta, lättskötta bomulls-stickade hoodie finns ett skiv-liknande, specialgjort montage-tryck av Elvis™ framträdande vid den historiska ‘68 Comeback Special showen, tillsammans med en replik av hans välkända signatur.
Som en fulländning av denna 50-årsjubileums-hyllning till den extraordinära konserten, är ”ELVIS” utskrivet i metallisk guldfolie på höger ärm. Dragkedjan öppnas och stängs med en notformad kläpp (löpare) dekorerad med en bild från Elvis framträdande. Du kommer dessutom att upptäcka ett flertal detaljer i denna anpassade modedesign, som en mjuk jersey-kantad huva, fickor i sidsöm, stickade manschetter och nederkant. Denna hoodie finns i storlekarna S till XL. Denna officiellt licensierade specialanpassade design är endast tillgänglig från The Bradford Exchange, och detta är ett tidsbegränsat erbjudande. Så beställ din Elvis-hoodie redan idag!