Det Var En Gång En Sko

Disney prydnadssamling

  • Helt skulpterade figurer, dekorerade med autentiska Disney-klassiker
  • Konstfullt utformade och målade för hand
  • Prydda med smyckestenar och glitter
  • Inklusive handnumrerade äkthetsintyg

Originalstorlek: 6 cm hög
599,00 kr

Leveranskostnaden: 149,00 kr

Vår 365-dagars-återköps-garanti
Produktnummer:
01-08475-001

Förtrollande hängsmycken av förstklassigt konstharts, med berömda sagofigurer efter Walt Disneys förebilder

Förtrollande hängsmycken av förstklassigt konstharts, med berömda sagofigurer efter Walt Disneys förebilder. Dansa på balen, vara i sällskap med sju dvärgar eller bara glida fram på stjärnstoft – om skon passar... Det är med glädje som Bradford Exchange, för dig, presenterar prydnads-samlingen ”Det Var En Gång En Sko” – bedårande hängsmycken av finaste konstharts med berömda sagofigurer efter Walt Disney.

Helt skulpterade skohängsmycken med Disneys magi
Askungen – En Tidlös Skatt” och ”Snövit – Strålande Skönhet”, set nummer ett i kollektionen, hedrar de två filmfavoriterna. Av förnämligt konstharts och handmålade, presenterar varje skoskulptur på sin spets eller skospännet de mest skilda Disney-karaktärer och är dekorerad med den äkta och auktoriserade konsten från Disney. Skohängsmyckena blir en fantastisk bakgrund för en scen som drömmar är gjorda av.

Exklusivt från The Bradford Exchange
Häng dessa små mästerverk i din julgran eller visa upp dem på grenar i en vas eller på väggen, för att njuta av åsynen av dem året runt! Du kommer att upptäcka något nytt varje gång du tittar på dem. Handla snabbt och beställ idag prydnads-samlingen ”Det Var En Gång En Sko”.


Du kanske också gillar